ASTRO

BIK LJUBI KO BOSANAC: Horoskop otkriva od čijih poljubaca spadaju gaćice!

Bikovi imaju posebno razvijen osećaj za dodir i zbog toga će vas pre poljupca maziti, dok je poljubac Device uvek osećajan i savršen

Neke osobe smatraju da je poljubac fizičko iskustvo, dok neke jednostavno poljupcem izražavaju emocije i svoju bliskost sa partnerom. A šta kaže horoskop za vaše poljupce?

[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

Ovan

Upečatljiv, energičan i snažan. Ako išta znaju – znaju način kako zapaliti partnera. Ovaj znak ljubljenju pristupa kao bilo čemu drugom u životu, oduševljeno i impulsivno.

Bik

Lagano, senzualno i čvrsto, takav poljubac možete očekivati od Bikova. A to je jedan od razloga zbog kojih i veze Bikova traju duže nego veze drugih znakova. Bikovi imaju posebno razvijen osećaj za dodir i zbog toga će vas pre poljupca maziti, tapšati po ramenu ili uzeti za ruku.

Blizanci

Raznolik, zanimljiv i brzo promenjiv. Blizanci vas neće razočarati poljupcem. Ipak, pre poljupca moraćete da se načekate i napričate.

Rak

Ugodno, poznato i jednostavno dobro. Rakovi ne oduševljavaju pri prvom poljupcu, ali stvaraju udobnost i ugodan osećaj. Oni se ne ustručavaju da iniciraju poljubac, nakon kojeg ćete se osećati toplo i prekrasno.

Lav

Poljubac Lava će vas oboriti s nogu. Jednostavno oduševljava. Za njegov poljubac se stoji u redovima! S njim sve što treba je da se opustite i prepustite.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Devica

Pažljivo, osećajno i savršeno. Tako ljube device. One ne vole nered, pa i atmosfera pre poljupca mora biti savršena. Budući da device ništa ne rade polovično i njihov poljubac je potpun.

(nastavak na strani 2)

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.