ASTRO

ZAGORELI HOROSKOP: Kako znakovi podnose manjak seksa

Uticaj apstinencije je potpuno individualan i ne postoji nikakvo zacrtano pravilo. Kako će naše telo da reaguje umnogome zavisi od godina, perioda života, mnogih životnih okolnosti, strukture ličnosti i opšteg zdravstvenog stanja. Takođe zavisi i od imuniteta, životnog stila, uverenja, ukidanja telesnog u korist duhovnog ali i položaja zvezda, horoskopskog znaka, podznaka… Evo šta horoskop kaže o vama u trenucima seksualne krize.

OVNA

OVAN:

Strastveni Ovnovi su seksualni zavisnici, tako da ni najkraći period apstinencije nije prihvatljiva opcija za ovaj znak. Za početak se teše pornjavama i literaturom, ali vrlo brzo polude i postaju živčani i goropadni. Ne podnose je baš najbolje, reklo bi se…

 


bikBIK:

Bikovi su pohotni, ali to vrlo uspešno kontrolišu i skrivaju. Strastvenim ljubavnicima treba malo duže da krenu u akciju, ali čim naprave prvi korak postaju nezaustavljivi. Ali, ukoliko je dugo bez seksa, bik će gubiti samokontrolu i tražiti bilo koju žrtvu za trenutni seksualni užitak. Zato, kada Bik poludi, bolje je bezati, ako već niste poneli zaštitu i lubrikaciju.

 


BLIZANCIBLIZANCI:

Blizanci su radoznali i radodajni, vole seks i menjaju partnera čim se zasite u vezi. Za njih je seks važan oblik druženja, pa kad nema seksa osećaju se dezorijentisano i ne mogu da se skoncentrišu na dnevne stvari. Njima je seks kao kompas i kormilo u životu. Pokušaće da ubrzaju svoju potragu za novim partnerom, služeći se svim mogućim mađijama.

 


RAKOCEVICRAK:

Rakovima apstinencija nije problem, iako su vrlo erotične osobe. Pripadnici ovog znaka imaju snažnu potrebu za seksom, ali i jak karakter, pa će tako radije biti sami nego ući u vezu samo zbog seksa. Rakovima su podjednako važni seks i emocija prema partneru, tako da jedno bez drugog nije idealno po njihovim standardima. Ali, previše čekanja rakove može da izdeprimira i natera u bedak.

 


LAVLAV:

Lavovima, oduzmite seks i biće kao da ste detetu oduzeli igračku. Njima je seks jako bitna stavka kao i potvrda sopstvene vrednosti, pa se hvale na sva usta i pokazuju sa što više partnera. Zato, lavovi kaa moraju, uspešno prikrivaju nedostatak seksa i nećete ih nikad provaliti da su, zapravo, najstrašnije zagoreli.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

 


DEVCADEVICA:

Device su samo naizgled hladne, a u seksu su prilično nezajažljive. Kako zapravo žele nežnost i maženje, apstinencija im pada vrlo teško i postaju nadrkane. Nedostatak seksa je jedna od najgorih stvari koja može da ih nađe, jer im se fitilj skraćuje i dogoreva, a tempirane su bombe. Devicama je bitno da u svakom trenutku zadovolje svoje potrebe, zato ne mogu dugo bez seksa, koji im je puno važniji od emotivne bliskosti.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.