insomnija po zodijaku

Uticaj apstinencije je potpuno individualan i ne postoji nikakvo zacrtano pravilo. Kako će naše telo da reaguje umnogome zavisi od godina, perioda života, mnogih životnih okolnosti, strukture ličnosti i opšteg zdravstvenog stanja. Takođe zavisi i od imuniteta, životnog stila, uverenja, ukidanja telesnog u korist duhovnog ali i položaja zvezda, horoskopskog znaka, podznaka… Evo šta horoskop kaže o vama u trenucima seksualne krize.

OVNA

OVAN:

Strastveni Ovnovi su seksualni zavisnici, tako da ni najkraći period apstinencije nije prihvatljiva opcija za ovaj znak. Za početak se teše pornjavama i literaturom, ali vrlo brzo polude i postaju živčani i goropadni. Ne podnose je baš najbolje, reklo bi se…

 


bikBIK:

Bikovi su pohotni, ali to vrlo uspešno kontrolišu i skrivaju. Strastvenim ljubavnicima treba malo duže da krenu u akciju, ali čim naprave prvi korak postaju nezaustavljivi. Ali, ukoliko je dugo bez seksa, bik će gubiti samokontrolu i tražiti bilo koju žrtvu za trenutni seksualni užitak. Zato, kada Bik poludi, bolje je bezati, ako već niste poneli zaštitu i lubrikaciju.

 


BLIZANCIBLIZANCI:

Blizanci su radoznali i radodajni, vole seks i menjaju partnera čim se zasite u vezi. Za njih je seks važan oblik druženja, pa kad nema seksa osećaju se dezorijentisano i ne mogu da se skoncentrišu na dnevne stvari. Njima je seks kao kompas i kormilo u životu. Pokušaće da ubrzaju svoju potragu za novim partnerom, služeći se svim mogućim mađijama.

 


RAKOCEVICRAK:

Rakovima apstinencija nije problem, iako su vrlo erotične osobe. Pripadnici ovog znaka imaju snažnu potrebu za seksom, ali i jak karakter, pa će tako radije biti sami nego ući u vezu samo zbog seksa. Rakovima su podjednako važni seks i emocija prema partneru, tako da jedno bez drugog nije idealno po njihovim standardima. Ali, previše čekanja rakove može da izdeprimira i natera u bedak.

 


LAVLAV:

Lavovima, oduzmite seks i biće kao da ste detetu oduzeli igračku. Njima je seks jako bitna stavka kao i potvrda sopstvene vrednosti, pa se hvale na sva usta i pokazuju sa što više partnera. Zato, lavovi kaa moraju, uspešno prikrivaju nedostatak seksa i nećete ih nikad provaliti da su, zapravo, najstrašnije zagoreli.

 


DEVCADEVICA:

Device su samo naizgled hladne, a u seksu su prilično nezajažljive. Kako zapravo žele nežnost i maženje, apstinencija im pada vrlo teško i postaju nadrkane. Nedostatak seksa je jedna od najgorih stvari koja može da ih nađe, jer im se fitilj skraćuje i dogoreva, a tempirane su bombe. Devicama je bitno da u svakom trenutku zadovolje svoje potrebe, zato ne mogu dugo bez seksa, koji im je puno važniji od emotivne bliskosti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.