Home ASTRO FATALNE ŽENE HOROSKOPA: Ko pleni muškarce prema Zvezdama?

FATALNE ŽENE HOROSKOPA: Ko pleni muškarce prema Zvezdama?

5009
0

Iako muškarci na ženi uglavnom prvo zapaze njene grudi, struk, noge, oči, ipak nisu imuni ni na šarm, govor tela, držanje, stav… Proverite da li i vi spadate u fatalne žene horoskopa!

 

Žena ovan

Ova samouverena dama, sa direktnim nastupom, odmah će privući mušku pažnju zbog energične i dinamične prirode. Isto tako, svi će primetiti i njen atraktivan stil oblačenja, posebno lepe noge.

Žena bik

Kada muškarci čuju vaš topao i prijatan glas, već su gotovo zaljubljeni, a nesvesni da polako upadaju u zamku šarmantne dame. Potpuno ćete ih opčiniti ako uz to imate i zanosan hod, izražen pogled i lepu kosu.

Žena blizanci

Ostavljate utisak nezaštićene devojčice, tako da u predstavnicima jačeg pola budite zaštitnički nagon. Istovremeno, dopada im se vaša nepredvidivost, srdačnost, pričljivost, popularnost u društvu. fatalne žene horoskopa

Žena rak

Vaša senzualna, ali i samosvesna priroda kao magnet privlači muškarce. Osim toga, većina ne može da skine oči sa vaših glavnih aduta: lepe kose i bujnih grudi.

Žena lav

Atraktivna, samouverena i dostojanstvena lavica uvek privlači znatiželjne poglede. Osim njene pojave, muškarci je obožavaju i zbog vesele prirode, vragolastog pogleda, izraženih gestikulacija i naravno upečatljivog lica na kojem posebno dolaze do izražaja kosa i usne.

Žena devica

Vaš mladalački duh i otmena pojava, upadaju u oči predstavnicima jačeg pola, a zatim primete lepu kosu i stidljiv osmeh. Tokom razgovora potpuno su očarani inteligencijom, šarmom, ljubaznošću i smislom za humor…    

…nastavak na sledećoj stranici…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.