ASTROLOGIJA: Posebno povoljno vreme za ostvarenje ciljeva označava trigon Marsa i Plutona u Jarcu…

Mars je od 31. marta do 12. maja 2015. godine u Biku – u zemljanom, pasivnom, ženskom znaku u kojem je Venerin uticaj sada jak. Venera je tu kao u svom domu, svoja na svome, tako da ublažavajuće deluje na tranzitni Mars u Biku.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

Ona tako ublažava njegovu energiju da neće isporavati žestinu, već ispoljavati stabilnu i sporiju energiju a pritom i podleći čulnim i ljubavnim zadovoljstvima.
Sada muška energija asocira na sliku mladića na konju, koji ne juriše kao kada je Mars bio u u Ovnu. Sada je spuštena, praktično usmerena i tu pouzdano, ali polako, sigurno i strprljivo ide ka cilju. Često će tu biti i zastoja i odmora, ali pre svega radi zadovoljstva. Ova energija usmerena je ka praktičnom delovanju i donosi plodove svima osim onima kod kojih natal upućuje na rizik od lenjosti i pasivnosti.

Numerologija: kako da uz pomoć broja vašeg imena otkrijete koji je vaš anđeo čuvar…

Najveći deo energije biće usmeren ka vidljivom, materijalnom, poslu, zaradi. Mars u Biku je u padu, ali energija može da bude zbog uticaja Venere koja je isto tu, ipak korisno usmerena. Ovo vreme je doba godine kada u prirodi ne samo da sve cveta, nego ima i prvih plodova, hrane. Energija je sada usmerena više na praktični rad, bilo da je direktno vezana za zemlju ili da se odnosi na poslove koji su od praktičnog značaja, usmerenih na egzistenciju i preživljavanje. Bik je i sektor finansija, pa će sada biti ulaganja više energije, volje i rada ka zaradi, sticanju.

astrologija

Vreme je kada će se težnje ostvarivati sa strpljenjem i upornošću, ne previše brzo. Međutim, sada je i vreme da uživa u stečenom, pa ka cilju ne treba žuriti. Ciljevi mogu biti vezani i za ljubav i zadovoljstva, jer su i ti aspekti pod uticajem Venere. Žene i muškarci biće vrlo bliski sve dok su Venera i Mars u istom znaku.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

Venera u Biku deluje na čula i emocije, jača osećaj za lepo i želju za ljubavlju, pa će delovati i privući Marsa da i on bude raspoložen za ljubav i čulna zadovoljstva. Udruženo dejstvo donosi i uživanje u punoći i slasti života, koje donosi i radost i mir. Prisustvo Marsa i Venere u Biku podsticaće energiju, delovanje ka sticanju, ali radi uživanja pa su težnje, zapravo, slične i zbližavaju ih.

U ovom periodu snažno će se težiti hedonističkom životu, pa se može dogoditi da domove punimo novim predmtima, a frižidere hranom i pićem. Apetiti će se uvećati, pa se može i preterivati u hrani. Posebno će biti sklonosti ka preterivanju u hrani i trošenju novca, što može doneti i neku vrstu štete u danima 15, 16. i 17. aprila.

U ovom periodu vlada težnja da se uživa, pre svega u ljubavi i čulnim zadovoljstvima. Privilačiće nas meka, topla i mirišljava postelja, jer u Biku sve teži ugodnosti, ali i lepoti, kao i ležerno stečenom bogatstvu. Uživaće se i u bujnosti, izdašnosti i lepoti prirode, njenom izgledu. Uživaće se i ukusima plodova prirode kojih će biti u izobilju, uživaće se u svim čulima, a posebno ukusu. Posebno povoljni dani za ostvarenje nekih ciljeva za koje je potrebna velika snaga i izdržljivost biće oni kada je Mars u trigonu sa Plutonom u Jarcu, a to je od 19. do 22. aprila.

Astrolog i bioenergetičar: Svetlana Milenković-Filipović

Svetlana Milenković-Filipović

lovesensa.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.