Home Horoskop Svi muškarci su svinje: HOROSKOP protiv muškog roda

Svi muškarci su svinje: HOROSKOP protiv muškog roda

775
0
Horoskop kaže: Svi muškarci su svinje, stoka i čobani. Ne samo zato što su neotesani, tvrdi, samoživi ili nepažljivi, već  zato što su većinom sebični, površni, misle samo na seks, fudbal, automobile i kladionice, a senzibilitete prema finim i uzvišenim stvarima nemaju. Na primer stvarima kao što su romantična pranja posuđa u dvoje, prostiranje veša i sortiranje čarapa, jednim rečju da vole svoju ženu.

Ovan

Ovaj egomanijak takmičarskog duha  će biti tvoj samo ako odgovoriš sa „da“ na sledeća pitanja.  Da li je poligamija ok, ako se to odnosi na mene, a ne na tebe? Sportski automobili su nešto najbolje na svetu je l’ da? Moja je poslednja i ako ti to malo glasnije saopštavam to je zato što si ti kriva, si čula? Ostavlja u slučaju da je „ne“ odgovor na jedno od ovih pitanja. [otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

Bik

Možda će ti biti čudno u startu, ali njegov proračun u bilo kom momentu ne greši. Znaće uvek gde ćete naći najjeftiniju ponudu džank fuda. Nemoj da te začudi ako uvek negde ima rezervni sendvič ili digitron. Ko god da ga pita gde da se ide, on obavezno predlaže tamo gde je klopa. Ostavlja u slučaju da kažeš da ne ume da kuva i da je jeftina majica od 5000 dinara.

Blizanac

Nešto bi da menja ali ne zna šta. U isto vreme bi najradije bio i vodoinstalater i pilot spejs-šatla. Bez sumnje su uvek jako zabavni, veseli i lažljivi. Počinilac svih grešnih radnji  koje se mogu obaviti za pet minuta. Svaki ozbiljan plan traje tri minuta. Uostalom, kakvi planovi, kakve p1čke materine – niko sreće nije video od toga, samo bujica novih misli i ideja od sumraka do svitanja. Ostavlja, samo ne zna kada se to desilo.

Rak

Nije tačno da mu je samo bitna porodica i brak. Bitan mu je i alkohol. Ovaj pasionirani ljubitelj ceđene kajsije i dunje,  se rodio da bi napravio porodicu, da bi imao šta da uništi. Bitno je da imaš dobre sise i da ti kecelja dobro stoji u kuhinji, i odmah se zaljubljuje u tebe. Ne ostavlja, njega ostavljaju, zbog treznijih, ako uspeju naravno.

Lav

Njegovo sebičanstvo vidi samo savršen odraz u ogledalu, o drugima ne razmišlja, osim ako nisu ukrasi iza glavnog lika u tom ogledalu. Najveći prijatelj ste kada mu vičete „To care“. Kada mu kažete „smanji to vežbanje, dosadan si kao svrab“ okreće se i odlazi uz salve reči i uvreda. Upada u paranoju kada mu se kaže da mu se pojavila seda na kosi, o borama da i ne govorim, teretana i antiejdž kreme mu postaju najbolji prijatelji kako vreme prolazi. Sujeta mu je srednje ime, i prosto mu je neverovatno da čovek kao što je on može da ostari i da ne daj bože umre. Njega je nemoguće ostaviti, on i onako nikad nije prisutan.

Devica

Sitničavo, dosadno, i paranoidno stvorenje.  Grlo ispira venišom, a hranu jede pincetom. Majstor da drži moralna predavanja dok sms-uje sa nekom od svojih tajnih drugarica.  Nasilnog ponašanja  u saobraćaju i van njega, glumi hrabrost, a ustvari  ga je strah od svega. „Izdala si me kučko, nož si mi zabila u leđa! Nikada nećeš naći čoveka kao što sam ja!“ I u pravu je, neću jer mi dosta Domestosa za ceo život.

Vaga

On sam ne zna šta hoće tokom celog  života.  Nervira  okolinu svojim manjkom samopuzdanja , naglašenim emocijama i napadima nervoze. Usled svih ovih stanja pretvara se u kocku leda  i dobijamo čoveka koji  pati od manične depresije.  Uvek ga svi vole iz nerazjašnjenih razloga. Obožava da koristi reč „projekat“ – Evo sad nešto pregovoram oko svog projekta, mnogo sam u žurbi, zovem te kasnije . I onda uđe u GSP  . On da ostavi? Pa hoće, ako naleti na naslednicu Rokfelerovog nasledstva.

Škorpija

Pokušaj da ga zaje8eš  i gotov si. U pravom smislu te reči. Opsesivan, posesivan i mračan, nikad ne zaboravlja i živi sekund duže nego njegov glavni neprijatelj. Na njegovom meniju može se naći svaki čovek koji ga izda, prevari i slaže. Ovaj čovek ako ne uspe da osvoji, pokuša da te  pojede, a ako to ne uspe onda zapiša i ode dalje. On napušta  i sveti se.  Zapravo najčešće se tako osveti. Žrtvina pokoljenja imaju urođen strah od senki.

Strelac

Lelemud kakvog svet još nije video.  Kompleksi igraju kolo u njegovoj auri.  O svemu zna nešto, u svemu je uporan, naročito u pokušaju da glavom prođe kroz zid, sve dok mu glava ne eksplodira. Nema problem da nakon toga slaže kako je sad prolazi kroz novi zid jer je stari srušio prvim udarcem glavom.  Misli da je superstar, a u stvari je neostvareni  sportista.

Jarac

Drkadžija koji ima životni plan već u šestoj godini života. Ako mu se uklopiš u plan kvartalno, voleće te sigurno na godišnejm nivou.  Imaće i plan kako da te njegova mama zavoli jer je ovom  Edipu to najbitnija stavka.  Uvek igra na sigurno i lako zanemaruje emocije jer su one nebitne. Društveni status je najbitniji. Mora da napravi plan da bi te ostavio. Dok razrađuje taj plan , muči te igrom hoću-neću izvlačeći se problemima sa mamom. Kada to odluči ti si već na ivici nervnog sloma.

Vodolija

Posmatrajući jednu Vodoliju , čovek lako može da zaključi da se Alchajmer dobija odmah po rođenju.  Nema nikave planove , sve se u životu dešava odjednom. Prezire one koji pokušavaju da ga strpaju u šablon , buntovan vrlo često bez razloga. Sve što kaže od nekog je čuo ili ukrao, posle dve nedelje tuđih priča, mora da okrene kasetu i pusti je ispočetka. Kako da te ostavi kada ne može da se seti tvog imena?

Ribe

Ili zločinac ili narkoman ili neshvaćeni umetnik, ili sve to kombinovano. Rodio se kao žrtva, a patetika mu je bila babica na porođaju. Izaziva dijareju svojom pojavom.  Dok piše svoje pesme i naliva se vinom odbrojava sate kada je vreme za novi LSD. Napisaće pesmu, ostaviti poruku ispod kako veruje u idealnu ljubav,  a onda će se baciti sa zgrade. To je njegov najbolji plan koji je smislio da bi te ostavio.   Katarina Vranješević / amitzdulniker.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.