Home ASTRO Perverzni horoskop: Seksi tajne svih znakova, Bik je najveće iznenađenje!

Perverzni horoskop: Seksi tajne svih znakova, Bik je najveće iznenađenje!

1832
0

Perverzni horoskop: Saznajte šta se sve dešava u svetu seksualnih fantazija svih horoskopskih znakova

Horoskopski znak određuje pravac razvoja seksualnosti. Naravno, mnoge stvari su individualne i od toga zavisi da li će neko ostvariti svoje fantazije ili će nastaviti samo da mašta. Evo koje seksualne fantazije imaju horoskopski znakovi:

1. Ovan

Ovan je strastven znak i pravi je zavisnik od adrenalina, pa i u seksu voli surove sado-mazo igre koje podstiču lučenje adrenalina. Ali, Ovnove pali svaka akcija koja pored seksa uključuje i opasnost, pa vole seks na čudnim lokacijama poput liftova, WC-a u klubu ili gde god da postoji intimna atmosfera i opasnost da neko naiđe. Vole rvanje u krevetu, čupanje za kosu, udaranje po guzi, ugrize itd.

2. Bik

Bik je najčulniji znak u Zodijaku, a pritom je i veliki hedonista, pa voli dobru kombinaciju raznih vrsta uživanja. Najviše vole da iskombinuju uživanje u seksu sa uživanjem u hrani, pa će pre seksa uvek konzumirati razne afrodizijake kao što su čokolada, vino, bademi, lešnici…Obožavaju duge poljupce, lizanje celog tela i, naravno, oralni seks u svim oblicima. Takođe, vole i da koriste hranu kao rekvizit, pa u krevetu jednog bika lako može da dođe do mazanja šlagom i, naravno, lizanja, stimulacije bradavica kockicama leda itd.

3. Blizanci

Blizanci se pale na ideje i eksperimentisanje. Ne drži ih mesto, ne drži ih jedan partner, kao ni neki poseban način na koji uživaju u seksu. Radije će isprobati sve što im padne na pamet i u tom istraživanju najviše uživaju. Brzo prođu kroz eksperimentisanje sa raznim pozama i lokacijama i prelaze na druge perverzije u kombinaciji sa raznim igračkama kao što su vibratori, lisice, kuglice i slično.

4. Rak

Kod Rakova je seks duboko povezan sa emocijama, pa uživaju u dugoj predigri, poljupcima i dodirivanju, ali daleko od toga da ne žele da pređu na konkretnu akciju. Od seksualnih fantazija rado bi isprobali preoblačenje i menjanje uloga i sve ostalo što dodaje emotivni naboj strasnim igrama u krevetu. Ako nađu kompatibilnog partnera, s kojim mogu da izgrade odnos poverenja, spremni su svašta da isprobaju, samo ako se uklapa u njihov emotivni svet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.