STRELAC

Dragi Strelci, vama ovaj tranzit Merkura pokreće snažnu energiju za putovanjem, strancima, što vas može ispuniti i doneti uspeh. Idealno je da u ovom periodu otputujete s voljenom osobom na odmor i zadovoljite vaš veliki libido, što vam pruža Mars iz Ovna. Kako god da ste odlučili, ako ste slobodni, pažnju vam privlači osoba povezana s inostranstvom. Ovo je jedan od srećnijih meseci za vas pa ga treba iskoristiti poslovno i emotivno.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas je ovaj tranzit Merkura kroz vaše osmo polje pa komunikacija i govori postaju dinamičniji i smeliji. Sada vam niko ne može stati na put do cilja. Pojedini Jarci će uživati u druženju, pričanju pa čak i nekoj izmišljenoj priči, tek toliko da se vidi kako će drugi reagovati. Ako ste vozač, budite pažljivi za volanom, jer su mogući i kvarovi automobila ili nekog drugog uređaja.

VODOLIJA

Drage Vodolije, kod vas ovaj tranzit Merkura ide kroz vaše polje partnera pa se savetuje da budete oprezni kako komunicirate sa njim. Mars iz Ovna vam otvara vrata za srodnu dušu pa ako ste slobodni treba to sebi da dozvolite. Uran, vaša planeta, kreće retrogradno od 15. avgusta pa bi vi mogli da se pobunite za sve što vam se ne sviđa. Ipak pazite u odnosima i sa partnerom.

RIBE

Drage Ribe, kod vas ovaj tranzit Merkura pokreće prilagođavanje, kako poslovno tako i privatno. Ako ste u zaostatku s poslom, onda završite sve te stvari, posebno one neophodne. Usmerite svoje misli na svakodnevni život i posao. Ako tražite posao, sada ga možete pronaći. Ako imate porive za kupovinu, sada nije trenutak, ipak vam te stvari nisu neophodne.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.