Astro prognoze tokom tranzita Merkura u Lavu do 20. avgusta 2020: Najviše će uticati na Vodolije, Škorpije, Bikove i Lavove
Astro prognoze tokom tranzita Merkura u Lavu do 20. avgusta 2020: Najviše će uticati na Vodolije, Škorpije, Bikove i Lavove

Merkur je napustio sentimentalnog, osetljivog, emotivnog i vodenog Raka i uskočio pravo u vatrenog i strastvenog Lava. Njemu vrlo odgovara tranzit kroz Lava pa može gledati da bude u centru pažnje kroz humor, igru, teatralnost, dramu itd.

Ovaj Merkur razmišlja na dramatičan način dok mu je unutrašnjost rafinirana i dostojanstven je, želi da ostavi povoljan utisak. Biće naglašena ambicioznost i dobro završavanje poslova. Merkur će biti u kvadratu s Uranom iz Bika, što nam može dati ekscentričnost, arogantnost, nervozu gde je um stalno u pripravnosti kao napeta puška.

Usled raznih nezadovoljstava vi se možete diviti sami sebi i sebe izdizati, što donosi za rezultat da ste vi u centru, sve ste uradili samo vi tj. ja ovo, ja ono, sve moram ja itd. Sada će um biti jak i kreativan, komunikativan, gde strasti samo pršte, piše astrolog Željka Knežević.

Merkur će praviti trigon s Marsom i konjunkciju sa Suncem što su odlični aspekti. Merkur i Mars daju hitrinu uma, brzinu, hrabrost pouzdanost i odličnu moć zapažanja pa možete ovo iskoristiti za pregovore, uveravanja, kreativnost i još mnoge stvari što vaš lični horoskop pokazuje.

Merkur i Sunce u konjunkciji, iako se nikad ne udaljava od 28 stepeni, daje nam impulsivnost, snažan um, ambicioznost, kreativnost pa ako je negativno aspektovan od neke planete onda može dati preterivanje, tvrdoglavost, pristranost itd.

Iako Merkur tranzitira samo dve nedelje kroz Lava, on mnogim osobama može doneti razne promene i da svoje mišljenje preokrenu iz korena. Najviše će uticati na Lavove, Vodolije, Bikove i Škorpije, kada su mentalne promene u pitanju i druge stvari koje pripadaju Merkuru.

Kako na vaš znak i podznak može uticati Merkur?

OVAN

Dragi Ovnovi, vi s ovim tranzitom Merkura možete imati lepe prilike, samo se ne preporučuje da budete bučni i teatralni. Kako je u pitanju vaša peta kuća onda se odnosi na ljubav, decu, kreativan rad i još mnoge pozitivne stvari vam se mogu događati. Kako će Uran praviti kvadrat sa Suncem i Merkurom, onda treba pripaziti na troškove i da ne kupujete neke stvari bez svrhe.

Astro prognoze tokom tranzita Merkura u Lavu do 20. avgusta 2020: Najviše će uticati na Vodolije, Škorpije, Bikove i Lavove
Astro prognoze tokom tranzita Merkura u Lavu do 20. avgusta 2020: Najviše će uticati na Vodolije, Škorpije, Bikove i Lavove

BIK

Dragi Bikovi, vi sa ovim tranzitom Merkura možete se lako izboriti s nekim komplikacijama. Pojedini Bikovi mogu dobiti posao iznenada ili unapređenje iako se niste potrudili do kraja. Pojedine osobe mogu dobiti novac putem igara na sreću ili da ih nešto iznenadi. Ako ste radili honorarno, onda vam može biti isplaćeno. Uglavnom nema potrebe da brinete za novac. Čak se možete opustiti i zadovoljiti vaš hedonizam da se počastite.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vaš je vladar Merkur pa kako on menja tri znaka, a sada izlazi iz emotivnog Raka i ulazi u vatrenog Lava, gde će brzo raširiti i osušiti svoja krila, možete uspešno planirati, dogovarati, a kada od 20. avgusta uđe u Devicu, onda vam može dati prave rezultate i uozbiljiti vas. Za sada imate dovoljno harizme i šarma pa možete očekivati iznenadni uspeh. Zbog jakog uticaja Neptuna, ipak tokom celog avgusta treba da pazite da vas ne prevare.

RAK

Dragi Rakovi, vama se ovaj tranzit Merkura odražava na polje finansija pa tu povedite računa. Kako je Mars u negativnom aspektu sa vašim znakom, jako je potrebno da budete strpljivi i da pazite što pričate, jer neka ishitrenost i nepromišljenost može vam naškoditi. Pojedini Rakovi će imati neke pokušaje da im se neko meša u život pa ne dozvolite već sami birajte svoj put.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.