LAV

Dragi Lavovi, kako je ovo vaš mesec, onda vam ovaj Merkur donosi odlične govorne i pregovaračke sposobnosti i kako Mars iz Ovna vam daje strastvenu energiju za akcijom vi možete sada sve što poželite. Ranije sve što ste videli kao nemogućnost, sada je upravo na dohvat ruke. Imate energiju, harizmu, naklonost zvezda i ništa vas ne može sprečiti da ne uspijete do zacrtanog cilja.

DEVICA

Drage Device, vaša planeta Merkur tranzitira čak kroz tri znaka u avgustu što vam može doneti razna razmišljanja i promene. Vi čeznete da unesete promene u svoj život pa je moguće da se one baš dogode u vašem emotivnom životu. Sada pojedine Device mogu manje raditi, a više ćete se družiti i odlaziti na razne zabave. Pripazite šta jedete ili pijete zbog stomaka.

VAGA

Drage Vage, vi s ovim tranzitom Merkura razmišljate o nekim novim projektima i kako da harmonizujete i poboljšate odnose. Mnoge Vage će promeniti odnos prema novcu i nekim životnim stavovima. Pojedine Vage mogu i započeti neki novi posao, dok neke mogu dobiti želju da urede svoj ambijent, kancelariju ili kuću. Kako je Mars u Ovnu aktivan onda mnoge Vage kreću u akciju i ne mogu podneti rutinu. Sve se menja s Marsom u vašem emotivnom životu, sve pokrećete na akciju i strast.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, vama ovaj tranzit Merkura može doneti da glasno i jasno iznesete svoje mišljenje i uopšte vam neće biti važno ničije mišljenje. Kako je Mars u kvadratu s Plutonom, onda će ova energija aspekta probuditi vašu ratničku energiju. Pojedine Škorpije mogu poželeti da probaju neki ekstremni sport ili neki neobičan hobi, što svakako vas pokreće, jer vi volite izazove.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.