godišnji horoskop

GODIŠNJI HOROSKOP ZA PODZNAKE: Saznajte šta će obeležiti vaš život u 2018.

PODZNAK BLIZANCI

Težak period ostavljate iza sebe. Sve sukobe, sva nerazumevanja, sve potisnite emocije, prepreke koje nije bilo moguće odmah ukloniti, sve one koji su napustili vaš život. Shvatili ste da vam nisu svi prijatelji. To je možda bila jedna od težih spoznaja za vas. Prilazili ste, oduvek, drugima otvorenog srca, raširenih ruku, ne smatrajući da bi mogli da misle loše o vama, da vam planiraju nešto loše iza leđa, ili da vas lažu u oči. Većina toga se desila tokom prethodne godine. Osećate kako ste zgulili sve iluzije sa stvari u koje ste jednom verovali. Ne vrednujete na isti način ono što je bilo, ono što je danas i ono što želite sutra da bude. Mnogi od vas prekinuli su neke duge veze, jer se više niste osećali ispunjeno i niste imali mir pored nekoga koga ste jednom smatrali svojim. Opstali su samo oni odabrani, pravi, i tokom narednih godinu dana živeće ljubav. Slobodni će krajem godine moći da započnu neke lepe veze.

Godišnji horoskop za podznake

Početak godine može u vama probuditi neke strahove, koji će biti vezani za pitanje onoga što želite u budućnosti. Pitaćete se da li ste dovoljno hrabri i spremni da budete jači, da probate nešto novo i krenete putem kojim ranije niste koračali, kako biste dostigli svoje ciljeve. Studentima će početak godine posebno pogodovati. Takođe, možete doći u sukob sa porodicom, jer neće razumeti neke vaše želje. Kao da se još uvek privikavaju na vaše promene. I kao da nisu sasvim sigurni da li su te promene dobre za vas. Vreme će im pokazati. Bilo kakav sukob sa vaše strane neće pomoći. Tokom marta na poslu možete očekivati sukobe sa starijim kolegama, jer ćete osećati kako vam neko ne želi dobro i kako vas sabotiraju. Reagujte samo onda kada budete imali konkretne dokaze za takve tvrdnje. Uspeh boli. Budite uspešni. Tokom proleća želećete da se posvetite sebi, da se malo povučete i da se ne javljate svima. To baš i nije nešto što bi drugi pomislili da biste želeli. Ali to su one promene koje vas se dešavaju. Kao da ćete osećati neki psihički teret, i biće vam potrebno da na miru razmislite o svemu. Da vidite kuda su vas dovele prethodne odluke. I kuda bi mogle one koje ćete u tom periodu donositi. Budiće se vaš inat, želja da uspete, da rizikujete i život posmatrate bez ružičastih naočara.

Maj je period tokom koga nekoga od vas očekuju putovanja u inostranstvo zbog posla. Neko će dobiti premeštaj iz sadašnje firme, a neko će pronaći nešto novo. Svakako, to će biti pomalo izazovan period za vas. Ali čete očvrsnuti, i naučiti da se samo vi možete izboriti za sebe. I da se jedino takva borba računa i vrednuje. Početkom leta možete se ugojiti. Neko zbog stresa, neko zbog toga što će se na taj način boriti sa promenama, a neko od vas će očekivati prinovu. Tokom juna studenti mogu imati izvesne probleme na fakultetu, jer nisu ozbiljno shvatili svoje obaveze, i nisu posvetili više vremena spremanju nekih ispita. Kako ne bi dolazilo do takvih situacija, na vreme pokušajte da rešavate svoje obaveze na fakultetu. Za zaposlene će jul biti izazovan mesec. Tražiće se mnogo truda, rada i vašeg vremena, što će vas stavljati u nezavidan položaj da nećete moći da realizujete sve planove za leto. Neko će odložiti odmor, a neko će ipak otići, ali ostati kraće nego što je planirao. Avgust može doneti nervozu, zdravstvene probleme vezane za stomak ili zglobove. Ukoliko neko vodi borbu sa velikim viškom kilograma, može tada imati problema sa zglobovima. Pazite šta jedete u tom periodu, neće vam prijati sve ono što vam inače prija.

Jesen će pokrenuti neka porodična pitanja, koja su ostala nerešena tokom prethodnog perioda. Oni koji su planirali da menjaju stan, tada mogu pronaći nešto bolje. Oni koji se sele, takođe će iskoristiti taj period. A neko će vršiti krupne popravke u kući. Zaljubljeni će moći više vremena da posvete jedno drugom. Lakše ćete pamtiti u tom periodu, pa ukoliko planirate da upišete neki kurs jezika, ili neke veštine koja vas oduvek zanimaju, sada je pravo vreme za to. Oktobar će biti mesec koji ćete posebno posvetiti poslovnim obavezama. A oni koji će tada biti u potrazi za poslom, imaće više sreće nego inače. Kraj godine mnogima će doneti emotivnu stabilizaciju. Neko će započeti zajednički život ili planirati venčanje. A slobodni tada mogu upoznati nekoga ko će biti baš po njihovoj meri. Spoznali ste šta je ono što želite, tražite i šta vam je istinski potrebno.

Budite, dišite i živite Ljubav.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Srećno!

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.