Home godišnji horoskop GODIŠNJI HOROSKOP ZA PODZNAKE: Saznajte šta će obeležiti vaš život u 2018.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA PODZNAKE: Saznajte šta će obeležiti vaš život u 2018.

129
0
Godišnji horoskop za podznake

Godišnji horoskop za podznake: Tranzitni Saturn u Jarcu, potpomognut tranzitnim Jupiterom u Škorpiji, neće nam dozvoliti da nastavimo da bežimo. Koliko god daleko otišli, od sebe ne možemo ni korak. U bilo kakvoj gužvi da se izgubimo, ne možemo utišati ono što osećamo. Istine će tražiti pukotine u ljudima, rušiće odbrambene zidove i suočavaće nas sa nekim spoznajama, koje su nam neophodne, iako su verovatno poslednje što ćemo želeti da spoznamo, piše Astro Portal.

Oni koji su tokom prethodne godine prihvatali prepreke kao prilike za rast, i tako im pristupali, tokom narednih godinu dana samo će nastaviti dalje. Oni koji su, pak, bežali od obaveza, od onog lošeg i bolnog, tokom narednih godinu dana će se suočavati sa svim onim od čega već dugo beže.

PODZNAK OVAN

Čini vam se da ste sve videli, iskusili i doživeli. Kao da život više ne može da vas iznenadi. I kao da ste iza sebe ostavili sve prepreke. Mnogi od vas zaista i jesu. Oni koji su pratili znakove pored puta, oni koji se nisu plašili rizika da daju maksimum, a da možda ništa ne dobiju nazad, oni tokom narednih godinu dana neće morati da strahuju za izvesnost sutrašnjeg dana. Oni koji su se nekako iščupali iz nemogućih situacija, pobegli od svakog potencijalnog rizika i prošli bez ijednog ožiljka, biće tokom narednih godinu dana suočeni sa par situacija koje će zahtevati da se koža poreže, da srce preskoči koji otkucaj i da duša spozna da ono što nanosi bol i ne budi mir, nikako nije dobro. Početak godine može doneti velike promene na poslu. Neko će promeniti radno mesto, neko će dobiti unapređenje. Ali, od vas će se zahtevati mnogo više nego što ste navikli. Tražiće se da budete apsolutno posvećeni poslu, i ceniće se samo ono što uradite. Pripazite u tom periodu na potencijalne povrede. Oprezno rukujte sa oštrim predmetima. Tokom februara i marta najviše ćete biti posvećeni prijateljima. Češće ćete se sretati sa njima i planirati neko putovanje. Međutim, može doći do odlaganja putovanja, jer vam obaveze na poslu to neće dozvoliti. Godina pred vama jeste jedna od onih u kojima napreduju svi oni koji neumorno rade na svom uspehu. Svi oni koji nisu odustali kada je bilo najteže. I svi oni koji znaju da cene svaku grešku, pogrešno skretanje i ispravne odluke koje su ih dovele do uspeha. Proleće će u vama buditi potrebu da se malo osvrnete iza sebe, da dobro razmislite o svojim ranijim postupcima. Da saberete sve greške i ispravne poteze. I razmislite koliko je ono što je delovalo kao velika greška, zapravo na kraju dovelo do velikih spoznaja.
Godišnji horoskop za podznake
Tokom proleća, životne okolnosti u kojima se tada budete nalazili, još jednom će vam pokazati tragove lošeg u onome dobrom, ali i apsolutne tragove dobrog u onome lošem. Početkom leta vas očekuje prilika za jedan kraći put. Neko će putovati zbog obrazovanja, a neko iz zadovoljstva. Svakako, inspirativan period za vas. Takođe, to je i period kada će mnogi od vas biti zaljubljeni i provoditi svaki slobodan trenutak sa voljenom osobom. Obratite pažnju tokom juna na snove koje ćete sanjati, vaša podsvest će pokušavati da vam ukaže na nešto što vam je promaklo, a sa čim ćete se ponovo suočavati od avgusta. Sredina leta biće pogodna svima onima koji se bave nekom umetnošću i nekim kreativnim poslom. Slobodni, bi tokom letnjeg perioda trebalo da upoznaju nekoga interesantnog i da započnu lepu vezu. Problem je što ste se vi dosta razočarali u ljubav, u ljude i ne verujete više olako. Pa će biti potrebno da ponovo dozvolite sebi da poverujete, kako bi neko mogao da vas se približi. Čvrste ste zidove podigli oko sebe, ubeđujući sebe da ste na taj način zaštićeni. Vaša prirodna potreba je da volite i budete voljeni. Od toga ne možete pobeći. I to ne možete poreći. Jedno razočaranje ne znači da će svaka sledeća priča imati sličan epilog. Tokom avgusta pripazite na novac. Možete izgubiti neke papire, možete izgubiti novčanik, ili se zaneti više nego što će vam novčana situacija to dozvoliti. Oprezno tada postupajte sa novcem. Ne pozajmljujte, jer će vam kasnije biti problem da taj novac vratite. Početak jeseni svakako može biti izazovan za mnoge od vas. Posebno za studente koji će želeti da učine nemoguće i da u nekom ludom vremenskom roku polože teške ispite. Ništa nije zaista nemoguće. I ukoliko pružite svoj maksimum, vi ćete i uspeti u tome. Ali vas nakon toga može očekivati potpuni kolaps organizma. Tokom oktobra prolazićete kroz finalne promene. Spoznaćete sopstvene granice, malo ih i pomeriti. Spoznaćete sopstvene demone i neće vas plašiti suočavanje sa tuđim. Shvatićete da se ništa nije desilo bez razloga, i da vas i oni ispravni i oni, uslovno rečeno, pogrešni koraci, vode uvek do prave staze. Pratite svoj osećaj, on vas nikada ne laže. Studenti će od novembra moći da očekuju poboljšanje u učenju, lakše ćete pamtiti, polagati ispite. Takođe, oni koji poslovno sarađuju sa inostranstvom takođe mogu očekivati prosperitet od novembra. Kraj godine možete dočekati na nekom zanimljivom putovanju. Godina pred vama ispitaće vaše granice, malo ih korigovati. Ispitaće i neka vaša uverenja, pokazati vam da i ono što deluje kao pogrešno može biti dobro na kraju. Pokazaće vam ko su vam pravi prijatelji i na koga se možete osloniti. Nekome će doneti ljubav. Neko će rešiti da prekine neki odnos koji ga više ne usrećuje. Ali ćete svi spoznati sopstvenu snagu i moći ćete da napredujete. Budite, dišite i živite Ljubav.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.