Dnevni horoskop za 9. januar 2018

Dnevni horoskop za 3. januar 2018: Devica u emotivnoj krizi, Vaga se okreće drugoj Vagi, čarolija za Raka, a Bik dobija žuti karton. Lav i Ribe u vezi, Blizanci u flertu, Strelac u kratkoj romansi, a Ovan u pasivnoj fazi. Ovo je današnji dnevni horoskop za 03.01.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao

Ono što ćete imati da uradite kroz radne zadatke plasirane od strane vaših šefova će vas malo iznenaditi jer ćete kroz tu vrstu interakcije uspeti da saznate koliko ste cenjeni. Od ovoga zapravo može da zavisi visina vaše plate koju možda niste očekivali u tom obimu koji se nazire.

Ljubav

Neko misli na vas. Toga ste i vi svesni. Nećete otvoreno nešto da priznate pa se nazire pasivniji stav.

Zdravlje

Solidno.

Dnevni horoskop za 3. januar 2018

BIK

Posao

Malo ste usporili sa aktivnostima. Tempo možda bude neprihvatljiv drugim članovima tima pa samim tim možete dobiti jednu opomenu ili popularno žuti karton. Razmislite o svojim postupcima na vreme kako ne biste imali kasnije problematičnu situaciju.

Ljubav

Osoba u znaku Raka je možda u senci cele priče ali sigurno nije neko ko ne zavrđuje vašu pažnju.

Zdravlje

Imaćete nesanicu.

BLIZANCI

Posao

Izuzetna situcija na polju posla pa se svakako možete nadati jednom pozitivnom finansijskom prilivu. Nemate motiv da odustajete od svojih ciljeva pa makar se oni ovaj put ne budu svideli ni vašim pretpostavljenima. Možete se nadati izuzetno benefičnim aspektima svakako.

Ljubav

Imate vremena za jedan flert sa osobom iz vašeg okruženja koji će možda da pređe u nešto ozbiljnije ako to samo vi budete hteli.

Zdravlje

Problematičan vam je ovaj put predeo abdomena.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.