GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022

DEVICA – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU: Device će biti motivisane i pune pozitivne energije. Na svim poljima ređaće samo uspehe.

Ako ste rođeni u ovom znaku imate puno razloga za sreću. Godišnji horoskop predviđa da će godina koja sledi doneti puno lepih stavri u vaš život.

Radićete napornije nego ikada, ali to će se na kraju višestruko isplatiti. Bićete zadovoljni ljubavnim životom, smerom u kojem vaša karijera ide, ali i finansijama. Konačno je došlo vreme da maksimalno uživate u životu, piše stil.kurir.rs

Godišnja prognoza posao, porodicu, ljubav, novac i zdravlje

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022

Ljubav

Iako ćete imati puno sreće na polju ljubavi, astrolozi savetuju da na samom početku godine povedete računa, dobro razamislite koga puštate u svoj život, ali i o rečima koje izgovarate. Postoji mogućnost da kažete partneru nešto zbog čega ćete se kasnije kajati. Razlog vaše ishitrenosti je nepovoljan položaj Saturna.

Dobra vest je da januara za Device počinje izuzetno povoljan period koji će trajati sve do samog kraja 2022. godine. Velika je šansa da će veliki broj Devica ove godine izgovoriti sudbonosno Da.

Slodobni prestavnici ovog znaka upoznavaće zanimljive ljude gde god da odu, a onda kada se najmanje budu nadali u njihov život će ući osoba koja će im promeniti život na bolje.

Posao

Baš kao i na ljubavnom planu, tako i na polju karijere. Jedino januar može biti kritičan, ali nakon toga sledi period uspeha. Bićete motivisani kao nikad pre i ostavrićete zavidne rezulatete na poslu. Oni koji su trenutno nezaposleni mogu da očekuju da će situacija da se promeni iz korena.

Novac

Uloženi napor će se odraziti i na vaše finansijsko stanje. Poslodavac će primetiti vaš trud pa će se samim tim i vaša zarada značajno povećati. Ukoliko se bavite privatnim biznisom ni za vas nema zime. Sasvim neočekivano vaš posao će procvetati.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022

Porodica

Ova godina je rezervisana za lepe porodične trenutke. Sve će odisati harmonijom i pozitivnom energijom i činiće vam se da se nikad niste bolje slagali sa užom familijom.

Zdravlje

Obratite pažnju na životni stil i menjaajte loše navike kako se to ne bi odrazilo na vaše zdravlje. Neće biti ozbiljnijih problema, ali je oprez neophodan. Bilo bi dobro da se posvetite nekoj fizičkoj aktivnosti.

(Stil.kurir.rs)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.