Home godišnji horoskop GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. – LAV: moguće poteškoće na ljubavnom planu, finansije...

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. – LAV: moguće poteškoće na ljubavnom planu, finansije sa druge strane neće biti problem

171
0
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022

LAV – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU Ovo je godina u kojoj će Lavovi doživeti uspeh na poslu i napokon početi da zarađuju novac koji zaslužuju.

Godišnja prognoza za posao, porodicu, ljubav, novac i zdravlje

U januraru 2022. godine Lavovi pod uticajem Saturna mogu da očekuju nalet sreće, optimizma, dosta dobrih događanja na poslu. Takođe, Jupiter može doneti neke interesantne prilike u prvih devet meseci naredne godine. Ipak, budite obazrivi kada donosite važne odluke. U aprilu i julu vas očekuju manje trzavice pod uticajem Retrogradnog merkura, piše Stil.kurir.rs
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022

Ljubav

U 2022. godini lavovi mogu proći kroz veoma neprijatan period kada je ljubav u pitanju. Mogući su konflikti između partnera i to u januaru i februaru. Lavovi koji su u dužoj vezi ove godine mogu očekivati i ulazak u brak. Prosidbu možete očekivati tokom aprila meseca. Manji konflikti i razlike u mišljenjima će postojati skoro svakodnevno, ali nemojte da dozvolite da to uništi vašu vezu.

Posao

Napredak u karijeri je ove godine zagarantovan za sve Lavove. Uticaj Jupitera u sedmoj kući je dokaz da možete očekivati i priliv novca od firme ili nekog bliskog rođaka. U drugoj polovini godine možete očekivati da se na poslu neke kolege okrenu protiv vas.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022

Novac

Za Lavove je ovo dobra godina kada su finansije u pitanju. Kao rezultat napredovanja u karijeri, doći će i novac na koji niste računali. Period nakon 6. aprila 2022. godine je posebno je snažan i možete očekivati uspeh na poslovnom planu, stvaranju novih kontakata koji će vam biti od velike važnosti.

Porodica

Lavovi će se ove godine lepo slagati i sa porodicom u familijom i to najviše sa muškarcima sličnog godišta. To uključuje i braću. Ovo je godina u kojoj Lavovi mogu očekivati i venčanje svoje dece. Ako ste u braku bez dece, ovo će biti povoljna godina za proširenje porodice.

Zdravlje

Pojedini Lavovi su ove godine imali problema sa zdravljem, ali to će se promeniti u periodu od januara do aprila. Najčešće će se ove godine Lavovi suočavati sa infekcijama i lošim probavnim sistemom. Pojave težih bolesti su ove godine moguće za neke lavove, pa se preporučuju redovne kontrole i obazrivost na putovanjima. Pravilna ishrana i kretanje mogu biti od velike koristi u narednom periodu. (Stil.Kurir.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.