GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

VAGA – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. Početak godine Vagama će doneti radost i sreću i to u svim aspektima života.

Za sredinu godine vam savetujemo da se fokusirate na svoju porodicu i odnose sa familijom, budite u kontaktu sa najmilijima, što više i rešavajte probleme kako dolaze.

U isto vreme, vredne Vage će zaraditi pozamašnu svotu novca pred kraj naredne godine. Ova godina je za Vage i godina putovanja, pa probajte da isplanirate što više manjih izleta sa porodicom ili partnerom, piše Stil.kurir.rs.

Godišnja prognoza za posao, porodicu, ljubav, novac i zdravlje

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

Ljubav

Ljubavni život Vaga se ove godine napokon dovodi u red. Parovi koji su tek počeli da se viđaju, učvrstiće svoju vezu već početkom januara, a oni koji su u vezi duže od nekoliko godina, odlučiće se ili za zajednički život ili brak. Izbegavajte besmislene razmirice i trudite se da razumete partnera.

Slobodne Vage očekuje već početkom godine upoznavanje sa novim partnerom.

Posao

Vage koje rade u korporacijama imaće odličnu godinu. Njihov trud i zalaganje napokon će uroditi plodom. Već u prvim mesecima sledeće godine mogu oćekivate unapređenje i povišicu plate.

Druga polovina godina će biti malo komplikovanija. Vage koje žele da promene posao ili karijeru, neka dobro razmisle o sledećem koraku, da ne bi došle u situaciju da ostanu bez primanja nekoliko meseci.

Novac

Vage će ove godine imati stabilnu finansijsku podršku. Druga polovina godine će biti malo izazovnija, pa se pripremite na vreme i uštedite neku količinu novca za taj period kako biste što bezbolnije prebrodili taj period. Pojedine Vage mogu da očekuju i priliv novca od nekoga iz porodice.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

Porodica

2022. godine će porodicu učiniti još bližom. Veze sa porodicom i poznanicima će se znatno popraviti. Vage će ove godine želeti da poprave nešto u kući ili čak da renoviraju svoj dom. Pojedine Vage će razmatrati i kupovinu stana na kredit.

Zdravlje

Vage će u 2022. godini imati manjih zdravstvenih problema poput varenja ili infekcija koje neće dugo trajati. Takođe, postoji mogućnost povrede, pa bi bilo poželjno da se bavite sportom i tako preuzmete kontrolu svog tela i težine. Probajte aktivnosti koje smanjuju stres i koje su dobre za mentalno zdravlje.

(Stil.Kurir.rs)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.