Home godišnji horoskop GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. – VAGA: godina putovanja i finansijskih dobitaka. dobri...

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. – VAGA: godina putovanja i finansijskih dobitaka. dobri izgledi da uredite ljubavni život

163
0
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

VAGA – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. Početak godine Vagama će doneti radost i sreću i to u svim aspektima života.

Za sredinu godine vam savetujemo da se fokusirate na svoju porodicu i odnose sa familijom, budite u kontaktu sa najmilijima, što više i rešavajte probleme kako dolaze. U isto vreme, vredne Vage će zaraditi pozamašnu svotu novca pred kraj naredne godine. Ova godina je za Vage i godina putovanja, pa probajte da isplanirate što više manjih izleta sa porodicom ili partnerom, piše Stil.kurir.rs.

Godišnja prognoza za posao, porodicu, ljubav, novac i zdravlje

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

Ljubav

Ljubavni život Vaga se ove godine napokon dovodi u red. Parovi koji su tek počeli da se viđaju, učvrstiće svoju vezu već početkom januara, a oni koji su u vezi duže od nekoliko godina, odlučiće se ili za zajednički život ili brak. Izbegavajte besmislene razmirice i trudite se da razumete partnera. Slobodne Vage očekuje već početkom godine upoznavanje sa novim partnerom.

Posao

Vage koje rade u korporacijama imaće odličnu godinu. Njihov trud i zalaganje napokon će uroditi plodom. Već u prvim mesecima sledeće godine mogu oćekivate unapređenje i povišicu plate. Druga polovina godina će biti malo komplikovanija. Vage koje žele da promene posao ili karijeru, neka dobro razmisle o sledećem koraku, da ne bi došle u situaciju da ostanu bez primanja nekoliko meseci.

Novac

Vage će ove godine imati stabilnu finansijsku podršku. Druga polovina godine će biti malo izazovnija, pa se pripremite na vreme i uštedite neku količinu novca za taj period kako biste što bezbolnije prebrodili taj period. Pojedine Vage mogu da očekuju i priliv novca od nekoga iz porodice.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

Porodica

2022. godine će porodicu učiniti još bližom. Veze sa porodicom i poznanicima će se znatno popraviti. Vage će ove godine želeti da poprave nešto u kući ili čak da renoviraju svoj dom. Pojedine Vage će razmatrati i kupovinu stana na kredit.

Zdravlje

Vage će u 2022. godini imati manjih zdravstvenih problema poput varenja ili infekcija koje neće dugo trajati. Takođe, postoji mogućnost povrede, pa bi bilo poželjno da se bavite sportom i tako preuzmete kontrolu svog tela i težine. Probajte aktivnosti koje smanjuju stres i koje su dobre za mentalno zdravlje. (Stil.Kurir.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.