Home godišnji horoskop Godišnji horoskop Vaga 2021.

Godišnji horoskop Vaga 2021.

308
0
Godišnji horoskop Vaga 2021.
Godišnji horoskop Vaga 2021.
Vage će se osećati zadovoljno i okolnosti će vas podržavati za razliku od prethodne dve i po godine koje su za vas mogle biti prilično izazovne. Sada očekujte rasterećenje i mogućnost da bez toliko prepreka ostvarite ono što želite. Prisustvo Saturna i Jupitera u vašem 5. polju, može doneti ogroman uspeh rođenima u ovom znaku koji se bave kreativnim poslom. Bićete više usmereni na ljubav, pa će mnogi doneti odluku da prekinu vezu u kojoj nisu zadovoljni i započnu novu. Ukoliko ste zadovoljni, sada možete započeti zajednički život. Odgovornost će svakako biti potrebna u odnosu, kao i prilagođavanje partneru. Ovo je godina kada će većina pripadnica znaka ostati u drugom stanju. Vage koje su roditelji pratiće kako im deca sada postaju odgovornija i kako se prihvataju životnih obaveza. Za vas je godina u kojoj ćete se više usmeriti na stvari koje volite i biti manje opterećeni porodičnim problemima, za razliku od protekle godine.
Lunarna eklipsa u Strelcu koja se dešava 26. maja ukazuje na to da ćete sada biti spremni da donesete važne životne odluke. Ovo se odnosi na narednih par meseci, a odluke će prilično iznenaditi okolinu. Inače ste odlagali rešavanje stvari koje zavise od vas, ali sada ćete na to biti spremni. Isto važi i kada se dogodi solarna eklipsa u znaku Strelca 3. decembra. 10. juna Solarna eklipsa u Blizancima pada u vaše polje inostranstva i studija. Neki od vas se odlučuju na dodatnu edukacija koja može biti u inostranstvu. Ili odlazite na dalji put. Pitanja nasledstva se mogu pokrenuti od 19. novembra kada se dogodi lunarna eklipsa u znaku Bika. Sada se možete odlučiti za veća ulaganja. Velike promene se dešavaju na planu finansija partnera.

ŠTA VAGI DONOSE NAJVAŽNIJI TRANZITI

Godišnji horoskop Vaga 2021.
Godišnji horoskop Vaga 2021.
Pluton u vašem 4. polju tranformiše porodične odnose, pa ćete se i dalje sa nekim izazovima suočavati iako će to biti daleko blaže od protekle dve i po godine. Neptun u 6. polju može pojačavati strahove i anksioznost kod onih koji su tome skloni. Isto donosi nejasnu situaciju u poslovnom okruženju kao i nejasne namere ljudi sa kojima radite. Vage koje imaju zaposlene neće jasno videti njihove namere a naslućivaće da se nešto dešava što ne vidite. Sa Uranom u 8. polju savetuje se oprez sa finansijama, naročito kod ulaganja novca – osim ako ideja nije genijalna, neobična. Neki od vas iznenada dobijaju nasledstvo. Finansijsko stanje partnera može biti nestabilno i on može trpeti veće gubitke novca. Kada Mars bude u Biku od 7. januara do 4. marta posebno povedite računa o finansijama i ne donosite važne odluke, jer se situacija može odvijati nepredviđeno. Mars u Blizancima od 5. marta do 23. aprila aktivira polje inostranstva i vi možete otići na put. Komunikacija sa osobama sa kojima putujete može biti izazov. Od 24. aprila do 11. juna Mars u Raku donosi sukobe sa autoritetima i uopšte u sa ljudima sa kojima radite. Uspeh možete ostvariti, ali vam odnosi neće posebno prijati. Provokacije od nekog iz kruga prijatelja osetićete od 12. juna do 29. jula. Nečiji ego tad možete povrediti, pa će se ta osoba ponašati prilično sujetno. Mars u Devici od 30. jula do 14. septembra vama donosi napetost i nervozu, nevezane za okolnosti oko vas. Psiha osetljiva u ovom periodu. Kada Mars bude u vašem znaku moguće su svađe sa partnerom. Od 15. septembra do 30. oktobra više ćete moći da istaknete sebe, a manje da se prilagodite drugima. Povećane troškove očekujte od 31. oktobra do 13. decembra. To je period kada nešto što niste platili stiže na naplatu. Od 14. decembra do kraja godine kada Mars bude u znaku Strelca, možete otići na kraći put, ali se savetuje oprez u saobraćaju, naročito na autoputu.

ŠTA VAGI DONOSE TRANZITI VENERE

Venera je do 8. januara u Strelcu, pa ako u tom periodu putujete sa partnerom, možete posebno uživati. Od 9. januara do 1. februara, kada Venera bude u znaku Jarca, vama će doneti povoljne prilike u porodici. Ovo je dobar period za rešavanje pitanja nekretnina. Sjajan period za ljubav očekuje vas kada Venera uđe u Vodoliju od 2. februara do 25. februara. Mnoge Vage će se sada zaljubiti. Partnera upoznajete u većem društvu ili preko društvene mreže. Uspeh na poslu, naročito za one bave koje se bave poslom povezanim sa estetikom, dolazi u periodu od 26. februara do 21. oktobra kada Venera bude u Ribama. Mnogi tada mogu ući u tajnu vezu sa osobom sa posla. Od 22. marta do 14. aprila Venera u Ovnu slobodnim Vagama donosi nagli ulazak u strastvenu vezu. To bi bila ljubav na prvi pogled. Zauzetima više strasti u ovom periodu. Dobar period za ulaganja, ili podizanje kredita, dešava se od 15. aprila do 9. maja kada Venera bude u Biku. Venera u Blizancima od 10. maja do 2. juna je sjajan tranzit za putovanje, naročito sa partnerom. Slobodne Vage se na putu mogu zaljubiti u mlađu osobu od sebe. Dobar period za učenje i studije, i za početak učenja novog jezika. Od 3. juna do 27. Juna Venera u znaku Raka naročito uspeh donosi Vagama koje se bave privatnim ili porodičnim poslom. Generalno uspešan period koji donosi dobru saradnju. Više druženja i provoda očekujte u periodu od 28. juna do 22. jula kada Venera bude u Lavu. Moguća su nova poznanstva sa ljudima uspešnim i cenjenim u oblasti kojom se bave. Iskušenje u ljubavi i mogućnost ulaska u tajnu vezu imate od 23. jula do 16. avgusta kada Venera bude u Devici. Venera u vašem znaku svakako je divan aspekt za ljubav, pa od 17. avgusta do 10. septembra osećaćete posebno zadovoljstvo. Odličan period za početak kvalitetne veze. Može vam se dopasti neko posebno fizički lep. Povećanje prihoda imaćete od 11. septembra do 7. oktobra kada Venera bude u Škorpionu. Dobar momenat za kraći put je od 8. oktobra do 5. novembra, naročito sa partnerom. Takođe, povoljno je za učenje. Od 6. novembra do kraja godine neka povoljna stvar vezana za porodicu koju dugo čekate, sada se ostvaruje.

ŠTA VAGI DONOSI RETROGRADNI MERKUR

Retrogradni Merkur u Vodoliji od 31. januara do 21. februara može da donese pogrešne izbore u ljubavi. Pa ako se za nekog sada odlučite, vrlo brzo ćete se predomisliti. Ovo donosi i partnera iz prošlosti u vaš život. Od 30. maja do do 22. juna vesti koje dolaze iz inostranstva i informacije dobro proverite jer mogu biti pogrešne. Takođe ovo nije posebno povoljno za putovanja, osim ako idete na destinaciju gde ste već bili. Retrogradni Merkur u vašem znaku od 27. septembra do 18. oktobra može vam doneti dosta preispitivanja i potencijalno donošenje pogrešnih odluka. Zato je savet da sa odlukama sačekate dok ne prođe ovaj tranzit.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA LJUBAV U 2021. GODINI

Zaista važna godina za vas na emotivnom planu u kojoj birate partnera sa kojim možete ostati više godina, ili ući brak. Imaćete i više odgovornosti i obaveza prema partneru, ali svakako ćete se osećati prilično zadovoljno. Ovo je godine u kojoj Vage koje to žele postaju roditelji. Avantura neće biti toliko u ovoj godini. Imaćete izbor više osoba, pa je na vama koga ćete izabrati. Ali će se zahtevati da odnos bude ozbiljan i da imate zajednički cilj. Ukoliko partner nije spreman za to, dolazi do prekida odnosa, i vi ulazite u nov odnos. Partner za koga se odlučite u ovoj godini može imati jaku vezu sa inostranstvom. Posebno povoljni periodi za ljubav su od početka godine do 14. maja i od 28. jula do kraja godine.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSAO U 2021. GODINI

Izuzetno povoljan period za posao koji će doneti srećneokolnosti je od 14. maja do 28. jula kada Jupiter bude u Ribama u vašem 6. polju. Tada dobijate ponudu koja je bolja nego što očekujete, i plaćenija nego što očekujete. Može biti vezana za inostranstvo i možete otići u inostranstvo zbog posla. Ovaj tranzit donosi napredovanje, i povećan obim posla. Bićete više nego zadovoljni. Izazove u odnosima sa ljudima sa kojima sarađujete i naročito sa nadređenim možete imati od 24. aprila do 11. juna. Ipak, uspeh neće izostati.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA ZDRAVLJE U 2021. GODINI

Vaše polje zdravlja nije loše aspektovano u ovoj godini, pa generalno ne bi trebalo da imate posebnih problema. Ono šta bi moglo biti problem, to je Neptun u 6. kući koji i dalje može pojačavati strahove i anksioznost. Ovo označava i skonost alergijama, i generalno psihosomatskimtegobama. Kada Jupiter uđe u vaše polje zdravlja od 14. maja do 28. jula, on može povećati već postojeće zdravstvene probleme ukoliko ih imate. Od 15. do 19. januara povedite računa o zdravlju, tako što nećete raditi posebno rizične stvari. Ovo je godina u kojoj ćete se osećati prilično dobro i u kojoj nećete morati da se borite sa različitim životnim izazovima. Okolnosti će vas podržavati i vi ćete više biti okrenuti uživanju. Takođe posvetićete se više partneru, deci. Mnogi od vas mogu otkriti neke svoje talente i početi da se bave kreativnim poslom. Ili možete započeti novi hobi u kojem ćete uživati. Iskoristite ovu godinu tako što ćete se posvetiti ljudima i stvarima koje volite! Astrolog: Nevena Cvetković

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.