Home godišnji horoskop Godišnji horoskop Škorpija 2021.

Godišnji horoskop Škorpija 2021.

237
0
Godišnji horoskop Škorpija 2021.
Godišnji horoskop Škorpija 2021.
2021. je godina u kojoj će se Škorpije prilagođavati okolnostima i u kojoj ćete imati izazove u cilju rasta. Ti izazovi pre svega mogu dolaziti iz kruga porodice. Može se desiti da se bliske osobe ne slažu sa vašim odlukama, ili da ćete morati u ovoj godini više da im se prilagođavate, jer će se u njihovim životima dešavati tekuće stvari koje će zahtevati pažnju. Svakako najveće promene dešavaće se bas u 4. polju, a to je polje vezano za porodicu, dom, mesto stanovanja.
  Mnogi od vas će u ovoj godini odlučiti da se osamostale i odvoje od roditelja. Ovi aspekti donose selidbu, kupovinu ili promenu nekretnine, a takođe i selidbu u inostranstvo. Promena može biti zaista velika. I koliko god da vam prijala, zahtevaće vašu energiju, odgovornost i posvećenost. Na primer, možete se odlučiti za kupovinu stana, a dosta vremena možete posvetiti renoviranju i uređenju. Tranzit ovih planeta donosi i odluku o početku zajedničkog života koji vam neće lako pasti jer ćete morati da se prilagođavate tuđim navikama. Lunarna eklipsa koja se dešava 26. maja u Strelcu pada u vaše polje finansija i uticaj traje u narednim mesecima. U istom polju se dešava i Solarna eklipsa 3. decembra. Ovo može da donese nagle obrte na polju finansija. Moguć je gubitak nekog izvora prihoda, ili veliki trošak, a onda i otvaranje mogućnosti za pronalaženje novog izvora prihoda. 10. juna solarna eklipsa u Blizancima opet se odnosi na novac, ali sada na ulaganja, novac partnera i uopštze drugih ljudi. Na tim poljima se mogu dešavati velike promene i obrti. Ovo obično budu nepredviđene okolnosti.

ŠTA ŠKORPIJI DONOSE NAJVAŽNIJI TRANZITI

Promene u partnerskim odnosima očekujte od 19. novembra kada se desi lunarna eklipsa u vašem polju odnosa. Moguć je prekid veze ili braka u ovom periodu, naročito za rođene u trećoj dekadi znaka. Pluton u vašem 3. polju i dalje vam može donositi mračne misli i pesimizam, ali i žeju i mogućnost da se pronikne u suštinu stvari. Možete imati osećaj da su sve odluke koje donosite prilično teške.
Godišnji horoskop Škorpija 2021.
Godišnji horoskop Škorpija 2021.
Neptun u 5. polju pojačava zaljubljenost i donosi idealizaciju partnera. Neke stvari vezano za ovo polje vidite nejasno. U ljubavi su moguće laži i obmane, prevare. Uran u vašem polju partnerstva i ove godine može donositi prekide, i razvod. Sada će ovaj tranzit više osetiti rođeni u drugoj dekadi znaka. Odnos može opstati jedino uz dosta slobode i tolerancije, i čak fizičke odvojenosti u nekom periodu. Mars u Biku od 7. januara do 4. marta može da donese svadje sa partnerom, a nekima i mogućnost raskida. Svađe mogu biti oko novca. Partner vas u ovom periodu može konstantno provocirati. Od 5. marta do 23. aprila kada je Mars u Blizancima vama može doneti svađu oko nasledstva ili svađu sa partnerom oko novca. Period u kojem se možete odlučiti za put, a koji neće biti posebno udoban je od 24. aprila do 11. juna kada Mars bude u Raku u vašem 9. polju. Neka vest iz inostranstva sada može da vas uznemiri. U radnom okruženju može biti više konflikata uzrokovanih sujetom u periodu od 12. juna do 29. jula kada Mars bude u Lavu. Vi se možete u ovom periodu izboriti za uspeh. Neko od prijatelja može biti posebno kritičan prema vama, i lako se možete vređati kad Mars bude u Devici od 30. jula do 14. septembra. Nervozu i napetost, kao i anksioznost ko je tome sklon, možete osećati od 15. septembra do 30. oktobra kada Mars bude u vašem 12. polju. Mars će biti u vašem znaku od 31. oktobra do 13. decembra i tada ćete imati poseban priliv energije da beskompromisno ostvarite sve što želite. Drugi će vas doživljavati kao prilično napadne i dominantne u ovom periodu. Od 14. decembra do kraja godine kada je Mars u Strelcu, imaćete veće troškove, naročito ako budete putovali u tom periodu.

ŠTA ŠKORPIJI DONOSE TRANZITI VENERE

Venera je u Strelcu do 8. januara i to je period u kojem ćete biti zadovoljni finansijama. Možete dobiti novac iz inostranstva.  Od 9. januara do 1. februara tranzit Venere u Jarcu može vam doneti kraći put, na kojem ćete se lepo provesti naročito ako ste tu već bili i ako idete sa partnerom. Bolje odnose u porodici i generalno bolju atmosferu na tom planu osetićete od 2. februara do 25. februara kada Venera bude boravila u znaku Vodolije. Venera u znaku Riba od 26. februara do 21. marta donosi slobodnim Škorpionima priliku da se zaljube. Ovo će biti period ispunjen romantikom i maštanjem. Vezu u početku iz nekog razloga možete kriti od okoline. Od 22. marta do 14. aprila očekujte povoljne poslovne prilike, naročito ako se bavite bilo čim čto je povezano sa sportom. Opet sjajan period za ljubav očekuje vas od 15. aprila do 9. maja kada Venera bude u Biku. Ovo je period kada ćete osetiti više stabilnosti u odnosima i kad će vam partner više prijati. Slobodni sad mogu ući u vezu. Venera u Blizancima od 10. maja do 2. juna je povoljan period za ulaganje novca ili podizanje kredite. Partner u ovom periodu može imati povoljne finansijske prilike. Dobar period za putovanja, i kontakte sa strancima, a takođe i za studije je od 3. juna do 27. juna kada Venera bude u znaku Raka. Uspeh na poslu, i posebne pohvale ili satisfakciju dobijate u periodu od 28. juna do 22. jula. Neki od vas se mogu sad zaljubiti u osobu sa posla. Kada Venera bude u Devici tada vam se može svideti prijatelj i, generalno, od 23. jula do 16. avgusta očekujte dobar provod i druženje. Tajna ljubav je moguća sa tranzitom Venere kroz 12. polje a to je od 17. avgusta do 10. septembra. Venera u vašem znaku donosi vam strastvenu ljubavnu priču gde može biti dosta ljubomore. Zauzetima zadovoljstvo sa partnerom od 11. septembra do 7. oktobra. Od 8. oktobra do 5. novembra moguće povećanje prihoda i dobijanje novca iz inostranstva. Od 6. novembra do kraja godine povoljno za kraće puteve, kao i za odnose braćom, sestrama, generalno rodbinom, a naročito sa onima koje niste dugo videli.

ŠTA ŠKORPIJI DONOSI RETROGRADNI MERKUR

Retrogradni Merkur u Vodoliji od 31. januara do 21. februara nije dobar za odluke koje se tiču porodice, ili nekretnina. Ovo je period kada bi trebalo izbegavati kupovinu ili prodaju stambene jedinice. Od 30. maja do 22. juna kada Merkur bude retrogradan u Blizancima možete imati pogrešnu procenu kada je reč o novcu. Sada bi trebalo izbegavati ulaganja ili podizanje kredita. Partner takođe sad može praviti greške vezano za finansije. Merkur u vašem 12. polju retrogradan u znaku Vage od 28. septembra do 18. oktobra, može vam donosi dosta preispitivanja, i kolebljivost, pa u tom periodu kao da nećete znati u kom pravcu da krenete.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA LJUBAV U 2021. GODINI

Ovo je izazovna godina za vas kad su emocije u pitanju. Ova godina može doneti dosta uzbuđenja, avantura, i to može biti interesantno i uzbdljivo. Ali ako tražite stabilnost, to sada može izostati. Naročito u periodu od 7. januara do 4. marta i od 31. oktobra do 13. decembra. Mnogi od vas će izaći iz odnosa u kojem nisu zadovoljni i započeti novu vezu. Partner generalno može biti nepredvidiv, ili može biti pod baš veliki stresom, da će mu biti teško da se posveti vašem odnosu, tako da će odnos trpeti. Ukoliko ima dovoljno slobode, i ukoliko ste pre svega prijatelji, tada možete sačuvati vezu, brak. Periodi kada ćete više uživati u emocijama su od 26. februara do 21. mara, od 15. aprila do 9. maja i od 11. septembra do 7. oktobra.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSAO U 2021. GODINI

U ovoj godini neće biti velikih oscilacija na polju posla, ali ćete ipak morati da se prilagođavate određenim okolnostima. Na primer, firma u kojoj radite može uvesti nov način poslovanja, ili ako radite privatno menjaćete nešto da biste se prilagodili tržištu. Oprezno sa ulaganjima u ovoj godini, i ako ulažete novac savetujete se sa nekim od poverenja. Imaćete dobru zaradu, ali i moguće obrte na planu finansija. Posebni izazov je moguć sa autoritetima, neslaganje i konflit može da traje. Naročito od 12. juna do 29. jula. Periodi kada možete da očekujete uspon na poslu su od 22. marta do 14. aprila i od 28. juna do 22. jula, iako ćete u tom drugom momentu imati i sukobe.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA ZDRAVLJE U 2021. GODINI

U ovoj godini imate povoljne aspekte za zdravlje, i Škorpioni koji su u prethodnom periodu imali zdravstvenih tegoba, sada bi mogli uspešno da ih reše. Eventualno kada bi trebalo malo više računa da povedete je period od 15. septembra do 30. oktobra. Ovo može biti vezano za bubrege, ili za glavu. I sve što je na glavi, oči, uši, sinusi itd. U istom periodu možete biti napeti, i takođe taj tranzit donosi pojačane strahove, anksioznost i nesanice. Godina pred vama nosiće situacije kojima ćete morati da se prilagodite. Možete imati osećaj da imate manje kontrole nad svojim životom nego inače. Ulazićete u promene kojima se ne radujete posebno s obzirom da ste fiksni znak. Ali one imaju za cilj da vas uvedu u nešto novo što sami inače ne biste preduzeli. Godina je povoljna za selidbu, osamostaljivanje, i to je nešto na šta bi trebalo da usmerite energiju. U partnerskim odnosima prihvatite uzbuđenja i nemojte se preterano vezivati. Više uživajte u trenutku dok traje. Astrolog: Nevena Cvetković

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.