Home godišnji horoskop Godišnji horoskop Devica 2021.

Godišnji horoskop Devica 2021.

472
0
Godišnji horoskop Devica 2021.
Godišnji horoskop Devica 2021.
U2021. godini Jupiter i Saturn boraviće u vašem 6. polju. To će pokrenuti drastične promene na polju posla. Promene će biti pozitivne, tako da možete da očekujete napredovanje ili početak novog posla. Novi posao doneće značajno veću zaradu, ali i daleko više odgovornosti neko što ste imali do sada. Moguće da će vam svakodnevne obaveze biti napornije.
Takođe navike koje imati u ovoj godini ćete menjati. To može biti promena režima ishrane, odluka da se počne sa treninzima. Ove dve planete u polju zdravlja potencijalno mogu nekima da donesu zdravstvene probleme, i baš zato je dobro na vreme promeniti navike koje vam ne služe. Savet bi bio i otići na sve potrebne kontrole. Svakodnevica će vam postati dosta drukčija, sa novim obavezama. Radno okruženje takođe drugačije, pa Device koje se bave privatnim poslom, mogu promeniti ljude koji rade za njih. Eklipsa koja se dešava u Strelcu 26. maja aktivira vaše 4. polje, pa u narednim mesecima se možete preseliti i, takođe, imati promene unutar porodice. Ovo često ukazuje na rođenje deteta u porodici. Isto se aktivira solarnom eklipsom koja se dešava 3. decembra. Samo će prvu eklipsu osetiti najviše rođeni u prvoj dekadi, a drugu rodjeni u druoj dekadi. 10. juna solarna eklipsa u znaku Blizanaca pada u vaše polje karijere. S obzirom na to da eklipse donose nagle i trajne promene, ovo može promena profesije. Lunarna eklipsa u Biku 19. novembra aktivira polje inostranstva, pa u narednom periodu očekujte važne vesti za vas iz inostranstva, kao i mogućnost selidbe.

ŠTA VAM DONOSE NAJVAŽNIJI TRANZITI

Pluton u vašem polju ljubavi transformiše i dalje način na koji volite. Ovo može da donese fatalne emocije, kao i nemogućnost prekida veze, koliko god da je teška. Neptun u polju odnosa daje zamagljenu sliku vezano za partnera, čije namere ili motivi mogu biti nejasni. Često ukazuje i na mogućnost prevara i laži. Kao da vam može biti teško da jasno vidite da li partner dobar za vas ili nije. Uran u 9. polju može doneti nagle odluke o putovanjima, ili neka od putovanja mogu biti stresna. Neki će odlučiti iznenada da se presele u inostranstvo. Kada Mars bude u Biku od 7. januara do 4. marta, donosi mogućnost puta. Ali neko sa kim budete putovali može da vas provocira, i velika je šansa za neslaganje. Od 5. marta do 23. aprila Mars u Blizancima u polju karijere doneće vam više posla. Bićete borbeniji, uspećete da se istaknete i ostvarite uspeh, ali ćete imati i sukobe. Tranzit Marsa kroz polje prijateljstva od 24. aprila do 11. juna donosi vam razmirice sa prijateljima ili, u ovom periodu, možete osećati da vam ne prija društvo. Od 12. juna do 29. jula kada Mars bude u Lavu, boraviće u vašem 12. polju, donositi vam nesanice i unutrašnju tenziju. Mars je u vašem znaku od 30. jula do 14. septembra i tada možete biti posebno kritični prema okolini i borbeni. Ovo će vam dati potrebnu količinu energije za ostvarivanje ciljeva. Naročito ako ne budete gubili snagu na nevažnim stvarima. Od 15. septembra do 30. oktobra kada Mars bude u Vagi, imaćete veću potrebu za trošenjem novca, naročito na lepe i luksuzne stvari, pa se mogu pojaviti i nepredviđeni troškovi. Oprez u saobraćaju se savetuje kada je Mars u vašoj 3. kući u Škorpionu od 31. oktobra do 13. decembra. Možete sad dobiti veću kaznu za nepropisnu vožnju. Od 14. decembra do kraja godine Mars u Strelcu u vašoj 4. kući povećaće tenziju u porodici i doneti neslaganja.

ŠTA VAM DONOSE TRANZITI VENERE

Godišnji horoskop Devica 2021.
Godišnji horoskop Devica 2021.
Venera je do 8. januara u Strelcu u vašem polju porodice, pa će vam praznici u krugu porodice izuzetno prijati. Od 9. januara do 1. februara kada Venera uđe u znak Jarca je sjajan period za zaljubljivanje i početak nove veze. Odnos koji sada krene biće trajan i ozbiljan. Venera u Vodoliji od 2. februara do 25. februara donosi povoljne prilike na poslu. Saradnja sa prijateljima, naročito ženskim osobama, može biti izuzetno uspešna. Radno okruženje i kolege će vam prijati u ovom periodu. Opet povoljan period za ljubav dešava se kada Venera bude u Ribama od 26. februara do 21. marta. Neki od vas će započeti vezu koju će u početku sakrivati od okoline. Povoljnosti za ulaganja, kredite, pozajmice – to  donosi tranzit Venere kroz vaše 8. polje od 22. marta do 14. aprila. Odlazak na put, dobar provod na putu, kao i zaljubljivanje očekujte od 15. aprila do 9. maja. Venera u Blizancima doneće povoljne poslovne okolnosti Devicama od 10. maja do 2. juna. Dobra saradnja sa mlađim ljudima u ovom periodu i, naročito, dobro za Device koje se bave pisanjem. Više druženja i provoda očekujte u periodu od 3. juna do 27. juna kada Venera bude u znaku Raka. Venera u Lavu je od 28. juna do 22. juna i mnogim Devicama donosi iskušenje i mogućnost ulaska u tajnu vezu sa osobom koja vam je na neki način autoritet. Od 23. jula do 16. avgusta Venera u vašem znaku je fenomenalan period za ljubav. Zauzete Device biće u ovom periodu zadovoljnije odnosom u kojem su, a slobodne će imati priliku da započnu novu vezu. Poznanstvo se može desiti u poslovnom okruženju. Veću zaradu i novac preko partnera dobijate u periodu od 17. avgusta do 10. septembra kada Venera bude u znaku Vage. Povoljan period za kraći put, kao i za komunikaciju i dogovore, je od 11. septembra do 7. oktobra jer je Venera u vašem 3. polju. Od 8. oktobra do 5. novembra Venera u Strelcu povoljna je za poslove vezane za nekretnine, kao i za porodična pitanja. Dobra vest od rođaka koji je u inostranstvu. Od 6. novembra do kraja godine Venera u Jarcu doneće mogućnost da se pomirite sa bivšim partnerom ili uđete u vezu sa nekim koga dugo znate.

ŠTA VAM DONOSI RETROGRADNI MERKUR

Retrogradni Merkur u Vodoliji od 31. januara do 21. februara može doneti pogrešne poslovne odluke. Zato je savet da, ako ne morate, da ih tada ni ne donosite. Pogrešna je procena saradnika i situacije na poslu, a generalno je moguće više grešaka. Ukoliko sad menjate posao, na novom poslu se nećete dugo zadržati. Od 30. maja do 22. juna retrogradni Merkur u Blizancima takođe vam može doneti peripetije na poslu. Ne vezujte se za informacije koje tada dobijate, jer mogu biti pogrešne. Oprezno sa novcem, naročito sa ulaganjima od 29. septembra do 18. oktobra kada retrogradni Merkur bude u Vagi. Novac koji dugo čekate sada može stići.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA LJUBAV U 2021. GODINI

S obzirom na to da vaš vladar polja odnosa, Jupiter, krajem 2020. godine menja znak, tako i vi tad možete napraviti veliku promenu u emotivnom životu. Možete naći novog partnera, ili se odlučiti na brak sa postojećim. To će biti naglo i zahtevaće prilagođavanje promenama. Slobodne Device u ovoj godini partnera mogu naći u poslovnom okruženju. Naročito povoljan period za odnose je od 14. maja do 28. jula kada Jupiter uđe u vaše 7. polje. Tad će se većina vas odlučiti za zajednički život ili brak. Oprez od 15. do 19. januara kada Jupiter bude u kvadratu sa Uranom jer vaš odnos tada može trpeti velike izazove. U ovoj godini će se mnogi pripadnici znaka odlučiti za planiranje porodice.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSAO U 2021. GODINI

Izuzetno važna poslovna godina kada možete promeniti način poslovanja ili čak promeniti profesiju. Mnogi će značajno napredovati. Obaveza će biti dosta, kao i odgovornosti, ali i srećnih okolnosti i dobre zaradeSaradnja sa prijateljima u ovoj godini može biti isplativa, kao i generalno udruživanje sa ljudima. Mnogi će naći posao u inostranstvu i otići da rade, ili će blisko sarađivati sa strancima. Određene izazove na poslu možete imati od 5. marta do 23. aprila, kao i neslaganja sa ljudima sa kojima radite. Najveći fokus će svakako biti na ovom planu i to će odrediti dalji tok vašeg posla za naredne godine.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA ZDRAVLJE U 2021. GODINI

Zdravlje može biti izazov u ovoj godini. Zato je savet da prekontrolišete sve sa čim bi mogli imati problem. Ako ste slučajno zapostavljali neki zdravstveni problem, sad će on biti aktuelan i zaktevati rešavanje. MnogI će zbog zdravlja menjati navike, način iskhrane. Ovo je dobar period za tako nešto. Posebnu pažnju na zdravlje obratite od 26. januara do 25. januara i od 13. juna do 18. juna. Od 31. januara do 21. februara moguće je povećanje hroničnih tegoba. U ovoj godini nećete osećati pritisak okoline i okolnosti, pa ćete moći bez većih izazova da ostvarite svoje ciljeve. Najveće promene i najveći uspeh ostvarujete na polju posla. Ovo je povoljna godina i za zasnivanje porodice, i mnogi od vas će se odlučiti na taj korak. Najveći izazov biće obaveze kojih će biti dosta, kao i povećana odgovornost na više planova. Savet je – dobra organizacija, jer će u ovoj godini to biti neophodno! Astrolog: Nevena Cvetković

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.