Home godišnji horoskop Godišnji horoskop Lav 2021.

Godišnji horoskop Lav 2021.

338
0
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.
Sobzirom na to da su Jupiter i Saturn u ovoj godini ušli u vaše polje odnosa, na tom planu ćete svedočiti ogromnim promenama. Pre svega, svaki odnos u kojem ne bude odgovornosti, biće prekinut. Ovo može da dovede do raskida i razvoda. Takođe u odnosu će biti potrebna i velika doza prijateljskog odnosa. Mnogi Lavovi će se odlučiti da prekinu odnos u kojem su i da uplove u novi. Osoba za koju se odlučite, može biti osoba za dugoročnu vezu ili brak. Takođe sada ćete se više prilagođavati partneru, što vam neće posebno prijati.
Neke stvari u životu partnera mogu dovesti i do promena u vašem životu. Na primer, partner može dobiti posao u insotranstvu i vi ćete se seliti zajedno. Ovi aspekti imaju za cilj i da omekšaju vaš ego, ćete imati osećaj smanjene slobodne volje sada. Ovde je rešenje prihvatati okolnosti, da ne biste imali osećaj teskobe i tuge. Lunarna eklipsa koja se dešava 26. maja u znaku Strelca aktivira promene u vašem 5. polju. Ovo može doneti trudnoću u narednim mesecima. Može doneti prekid veze i, generalno, promene u emotivnom životu.Solarna eklipsa koja se dešava 3. decembra takodje aktivira ovo polje. 10. juna solarna eklipsa u Blizancima menja situaciju na polju prijateljstva. Sa nekim od bližih prijatelja se možete razići, a neko nov ulazi u vaš život. Lavovi koji su u nekom udruženju, sada mogu izaći iz istog. Lunarns eklipsa u Biku 19. novembra omogućava vam da na poslovnom planu napravite rez. Možete dati ili dobiti otkaz, i početi novi posao, koji će se ispostaviti bolji. Ovo ima za cilj da vas podstakne na promene. Deluje narednih par meseci.
Godišnji horoskop Lav 2021.
Godišnji horoskop Lav 2021.

ŠTA VAM DONOSE NAJVAŽNIJI TRANZITI

Pluton u vašem 6. polju i dalje će donositi promene u vašem načinu poslovanja. Prilagođavaćete se promenama i menjati svoje  poslovanje.  Neptun u 8. polju daje nejasnu situaciju kad je reč o proceni gde usmeriti novac. Zato ako želite da uložite u nešto ili, ako želite da uzmete bilo kakvu pozajmicu, savetujte se sa nekim u koga imate poverenje. Uran u polju karijere i u ovoj godini vam donosi promene i prilagođavanje novim tokovima. Lavovi sad često mogu menjati posao, ili menjati način poslovanja. Moguć je početak posla koji niste radili do sada. Vi ste fiksni znak i uživate u stabilnosti, ali u ovoj godini na poslovnom planu to nećete osećati. Mars u Biku koji je od 7. januara do 4. marta takođe ukazuje na mogućnost promene posla u tom periodu. Moguć je sukob i neslaganje sa nadredjenim i, uopšte, tenzija na poslovnom planu. Moguća svađa oko finansija. Od 5. marta do 23. aprila odnosi sa prijateljima mogu biti napeti. Neko iz okruženja vas može provocirati. Vi na to takodje možete burno odreagovati. Nesanice i unutrašnju napetost donosi Mars u vašoj 12. kući koji će tu biti od 24. aprila do 11. juna. Kada Mars bude u vašem znaku od 12. juna do 29. jula, doneće vam porast samopouzdanja i volje. Ovo je period kada ćete biti preduzimljivi i kada ćete uložiti veliku energiju da ostvarite ciljeve. Ako se bavite sportom, sad se čuvajte povreda. Od 30. jula do 14. septembra mogući su neplanirani troškovi i, takođe, ako postoji bilo šta neplaćeno, sada dolazi na naplatu. Oprez u saobraćaju od 15. septembra do 30. oktobra. U ovom periodu možete biti oštriji u komunikaciji i lako se možete naći u svađi sa okolinom.  Mars u Škorpionu od 31. oktobra do 13. decembra može da donese svađu u porodici oko imovine ili nasledstva, u kojoj ne morate vi lično učestvovati. Odnosi sad mogu biti prilično napeti. Od 14. decembra do kraja godine Mars u Strelcu u polju ljubavi donosi priliku za novu ljubav sa osobom iz inostranstva.

ŠTA VAM DONOSE TRANZITI VENERE

Venera je do 8. januara u vašem polju ljubavi, pa slobodni Lavovi mogu da očekuju novu ljubav na putovanju. Tranzit Venera kroz znak Jarca od 9. januara do 1. februara donosi povoljne poslovne prilike i dobru saradnju sa ženama. Ovo je momenat kad možete da očekujete poslovni uspeh. Od 2. do 25. februara Venera u Vodoliji označava period u kojem ćete biti emotivno zadovoljni. Bolji odnosi sa partnerom, a slobodnim Lavovima nova ljubav. Velika je šansa da to bude neko iz kruga prijatelja. Pitanja nasledstva, ulaganja, podizanja kredita, biće aktuelna kada Venera bude u znaku Riba od 26. februara do 21. marta.  Od 22. marta do 14. aprila je fenomenalan period za putovanja, kao i za zaljubljivanje baš na putu. Kada Venera bude u Biku od 15. aprila do 9. maja očekujte poslovni uspeh i ličnu satisvakciju. Naročito se odnosi na Lavove koji se bave kreativnim poslom, ali i finansijama. Period u kojem ćete više vremena posvetiti prijateljima je od 10. maja do 2. juna, kada Venera bude u Blizancima. Možete započeti vezu takođe sa prijateljem. Neki od vas će ući u tajnu ljubavnu vezu u periodu od 3.juna do 27.juna kada Venera bude boravila u vašoj 12. kući. Sjajan period za ljubav vas očekuje od 28. juna do 22. jula kada Venera bude boravila u vašem znaku. Tada ćete biti posebno lepi i upadljivi, i imati priliku da birate sa kim želite da budete. Od 23. jula do 16. avgusta je odličan period za zaradu. Poslovne ideje koje tada budete realizovali doneće vam značajan novac. Kada Venera bude u Vagi od  17. avgusta do 10. septembra možda se odlučite za kraći put. Bolje odnose u porodici i atmosferu imaćete od 11. septebmra do 7. oktobra kada Venera bude u Škorpionu. Ovo je povoljan period za rešavanje imovinskih pitanja unutar porodice. Od 8. oktobra do 5. novembra Venera u Strelcu u vašem polju ljubavi donosi mogućnost za avanturu ili početak veze. Svakako će doneti zadovoljstvo. Nekima se otvaraa mogućnost trudnoće. Od 6. novembra do kraja godine očekujte uspeh na poslu i realizaciju projekata na kojima radite. Dobra saradnja sa kolegama.

ŠTA ĆE VAM DONETI RETROGRADNI MERKUR

Retrogradni Merkur u Vodoliji od 31. januara do 21. februara u vaš život donosi staru ljubav, gde ćete imati još jednu priliku za pomirenje. Veza sa novim partnerom u ovom periodu neće trajati, ali dok traje ovaj tranzit može biti lepo. Od 30. maja do 22. juna kada Merkur bude retrogradan u Blizancima u vašem polju prijateljstva, možete primetiti da je neko od prijatelja neiskren prema vama i ne vezujte se za informacije koje vam daje, ili dogovore koje tada pravite. Sa retrogradnim Merkurom u znaku Vage, budite oprezni u saobraćaju. Nije povoljno ni za kupovinu kola. Neka obećanja koja tad budete dali nećete ispuniti jer će se okolnosti menjati. Ne pravite u tom periodu važne dogovore jer neće biti realizovani.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA LJUBAV U 2021. GODINI

Izazovna godina je pred vama kad je reč o dešavanjima na planu ljubavi. Prekid stare veze ili braka je moguć i u istoj godini ulazak u drugu ozbiljnu vezu. Ukoliko želite da ostanete u postojećem odnosu, on će morati da se drastično tranformiše. Zahtevaće prilagođavanje partneru i njegovom životu. Posebno kritični momenti su kada vaš vladar polja odnosa bude u kvadratu sa Uranom a to je od 16. januara do 25. januara i od 13. juna do 18. juna. Novu ljubav nalazite u krugu prijatelja ili preko društvenih mreža. Da bi odnos opstao, moraće pre svega da bude prijateljski i da se zasniva na razumevanju. Strasti će biti manje nego inače a akcenat će biti na ovim stvarima. Posebno povoljni periodi za ljubav su od 28. juna do 22. jula i od 8. oktobra do 5. novembra.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSAO U 2021. GODINI

Nestabilna situacija na poslovnom planu pratiće vas u ovoj godini. Uspeh možete ostvariti kroz prilagodjavanje promenama i prihvatanje novih ideja. Možete imati uspeha u nečem totalno novom što do sada niste radili. Promene se mogu dešavati kada vaš vladar polja posla, Saturn, bude u kvadratu sa Uranom, a to je od 16.januara do 25. i od 13. do 18. juna. Što veći rizik preduzmete u ovoj godini, to ćete imati veći uspeh. Prijatelji vam mogu biti od pomoći i ideje koje delite sa više ljudi možete uspešno realizovati. Od 15. aprila do 9. maja i od 6. novembra do kraja godine možete imati posebnog uspeha u poslu.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA ZDRAVLJE U 2021. GODINI

U ovoj godini vodite računa o kardiovaskularnom sistemu najviše. Takođe čuvajte zglobove i kičmu naročito ako puno trenirate. U periodima kada budete imali izazova sa poslom, trudite se da se dovoljno odmarate kako ne bi trpelo zdravlje jer se tada možete dosta iscrpljivati. Od 24. maja do 11. oktobra kada Saturn bude retrogradan malo više računa povedite, a tad je moguće i povećanje hroničnih tegoba ili vraćanje nekog problema koji ste imali ranije. SAVET: Ovo je zaista za vas godina puna izazova koja će vam doneti nove uvide i pre svega mudrost. Strpljenjem sada možete dosta toga postići, kao i prihvatanjem okolnosti koje dolaze. Iz druge perspektive ćete sagledati i odnose i posao, i naučiti da ostvarite više baš kroz izazove koji su vam postavljeni. Biće sad akcenat više na drugim ljudima kojima treba da se prilagodite, nego na razvijanju sopstvene ličnosti. Ovaj put rastete kroz odnose! Astrolog: Nevena Cvetković

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.