STRELAC

POSAO

Nema razloga da verujete u neke nove informacije koje dolaze iz nepoznatih izvora. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i nove događaje. Ipak, preterana doza radoznalosti u nečijim očima može da izgleda kao negativna osobina.

LJUBAV

U pokušaju da pravilno rešite neke nove emotivne dileme, oslonite se na svoju intuiciju. Često nije sve onako kao što na prvi pogled izgleda.

ZDRAVLJE

Glavobolja.

JARAC

POSAO

Nemojte dozvoliti da neko preuveličava vaš neuspeh ili da vas kažnjava zbog neizmirenih računa. Susret sa jednom osobom deluje kao neprijatna situacija, ali sačuvajte samopouzdanje i izvucite dobru pouku o poslovnim kontaktima.

LJUBAV

Zaboravite na neke neobične ili avanturističke ideje koje mogu da iskomplikuju vaš ljubavni odnos i miran san. Nije svaki izazov vredan rizika.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Vaga promenljivog raspoloženja, Škorpija puna pozitivne energije, Strelac sreće nove ljude, Jarac entuzijastičan, Vodolija pod stresom, a Ribe čekaju bolje dane.

VODOLIJA

POSAO

Ukoliko vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronađite sebi odgovarajućeg suparnika. Potrebno je da odredite preciznije ciljeve i da sačuvate pozitivnu orijentaciju.

LJUBAV

Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja u potpunosti vaš san o velikoj sreći, ali svakako najavljuje neko zanimljivo iskustvo i niz novih prijatnosti u emotivnom zivotu.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

RIBE

POSAO

Ponekad vaša samovolja u ophođenju prema saradnicima ili preterana energičnost u postupcima, deluju iritirajuće na okolinu. Zbog toga vas prate negativni komentari ili reči kritike.

LJUBAV

Partner nema dovoljno razumevanja za vaše emotivne potrebe tako što ne obraća posebnu pažnju na vaše negodovanje ili neraspoloženje.

ZDRAVLJE

Potreban vam je odmor.

danasnji-dnevni-horoskop.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.