Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 21. maj 2017: Ribe samovoljne, Lav je dobro, Jarac...

Dnevni horoskop za 21. maj 2017: Ribe samovoljne, Lav je dobro, Jarac srlja u emotivni rizik

68
0
Dnevni horoskop za 21. maj 2017

Dnevni horoskop za 21. maj 2017: Danas je nedelja, a s njom nam Merkur u Biku izlazi iz retrogradne senke! Merkur je boravio u retrogradnoj senci od 27. marta; retrogradan je bio od 10. aprila do 10. maja; ponovo u retrogradnoj senci do 21. maja…

Sunce je ušlo u znak Blizanaca, oživelo je dete u vama, ono nevino veselo, a uz Veneru probudila se sva sloboda i lakoća postojanja u nama. Osmeliće i najplašljivije da preskoče granice, bez kajanja, smelo i direktno, piše Današnji dnevni horoskop. Sedmica za nama počela je hladno i uzdržano, da bi se, evo, naglo sve preokrenulo, oslobođena je velika količina energije, stege su popucale. Sačuvajte zdrav razum ipak.

OVAN

POSAO Ukoliko ste sigurni u svoju poslovnu viziju, nemojte dozvoliti da vas ubeđuju u suprotna rešenja ili da se neko protivi vašoj volji. Potrebna vam je nečija podrška kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne namere. LJUBAV Važno je da delujete dovoljno inspirativno na svog partnera. U ljubavnom susretu ništa ne prepuštajte slučaju, posebno kada imate svest o ličnoj dominaciji. ZDRAVLJE Korigujte ishranu.

BIK

POSAO Pažljivije posmatrajte svoju okolinu i učinite sve što je potrebno da razjasnite zajedničke dileme. Poslovne kriterijume treba da ispunjavate prema stepenu važnosti ili u skladu sa zajedničkim dogovorom. LJUBAV Ukoliko vam nedostaje nečije prisustvo, potražite odgovarajuću zamenu ili osobu za koju vas vezuju slična interesovanja. Najbolje ćete se osecati uz osobu koju dobro poznajete. ZDRAVLJE Niste u kondiciji. dnevni horoskop za 22. avgust

BLIZANCI

POSAO Odbijate da prihvatite nečiju ulogu u pregovorima i ne želite da se nalazite izvan glavnih događaja na poslovnoj sceni. Upravljate se prema svojim moralnim načelima i insistirate na nekim efikasnim rešenjima. LJUBAV Neko vas podstiče na dobro raspoloženje i na aktivnu ulogu u različitim situacijama. U skladu sa svojim afinitetima umete da stvorite romantičnu atmosferu i da privučete nečiju pažnju. ZDRAVLJE Uzimajte vitamine.

RAK

POSAO Ne dopada vam se saznanje da neko ima skrivene namere. Zato insistirate na zajedničkom sučeljavanju. Izbegavajte potencijalne sukobe i potrudite se da pravilno koristite svoju praktičnu inteligenciju i intuitivne sposobnosti. LJUBAV Neko počinje dodatno da vas zbunjuje ili zabrinjava svojim ćudljivim ponašanjem. Osećate potištenost zbog susreta sa jednom osobom. Prijaće vam razgovor. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.