Home Mesečni horoskop MESEČNI HOROSKOP za jun 2017. godine: Blizanci dobro zarađuju, Rak punom parom...

MESEČNI HOROSKOP za jun 2017. godine: Blizanci dobro zarađuju, Rak punom parom napred, Lavove čeka romansa

107
0
MESEČNI HOROSKOP za jun 2017
MESEČNI HOROSKOP za jun 2017

Veliki mesečni HOROSKOP za jun 2017. predviđa izuzetno emotivan period za Ovnove, druženje i putovanja za Bikove, Blizanci dobro zarađuju, Rak punom parom napred, Lavove čeka romansa, Device izlaze iz teškog perioda…

Pročitajte šta Vašem znaku donosi pun Mesec početkom Juna i kakve finansijske i ljubavne aspekte predviđa mesečni horoskop za jun 2017.

Ovan

Posao Jun će za Ovnove biti veoma emotivan. Povoljne okolnosti za selidbu, potragu za novim cimerima ili ulepšavanje doma. Merkur donosi nove biznis opcije, i mogućnost lične promocije na tržištu. Ovnovi koji proizvode bilo šta rukama biće posebno produktivni, bilo da su to umetnička dela ili građevinski materijal. Pun mesec 9. juna donosi suočavanje sa ideološkim zabludama i političkim neistomišljenicima, piše alphapisces. Poslednjih desetak dana juna Ovnovima će fokus biti na članovima porodice, lepim trenucima provedenim sa bliskim ljudima i ostvarenju lične unutrašnje sreće i topline. Vreme za dobar provod. Bićete nepredvidivi i spontani. Rutina vas ne zanima. Ljubav Bićete romantični i zavodljivi. Dobro slaganje sa osobama suprotnog pola. Odličan period da sebi priuštite novu garderobu ili neki kvalitetan komad nakita. Planeta Venera, boginja ljubavi vam je u junu izuetno naklonjena zato se potrudite da budete sređeni i da se tokom celog meseca osećate privlačno.
MESEČNI HOROSKOP za jun 2017. godine
MESEČNI HOROSKOP za jun 2017. godine

Bik

Posao Mesec druženja i kratkih putovanja. Brzo razmišljate i puni ste ideja vezano za biznis. Kontrolišete emocije vrlo uspešno. Osećate se sigurno i stabilno. Uverićete se u iskrenost i dobronamernost nekih novih ljudi u svom životu. Smišljate novi način da dođete do novca. Imate informacije koje drugi nemaju. Pun mesec 9. juna donosi suočavanje sa strahovima. Priznaćete sebi i drugima šta vas zaista muči. Harmonija na poslu. Ispunjavanje obaveza vas čini srećnim. U junu su vam žene glavna podrška. Ljubav Blistate. Osvajate svojim samopouzdanjem i čvrstinom karaktera. Partner s kojim ste u vezi vas stavlja na prvo mesto svoje liste prioriteta. Uživate u pažnji. Ne plašite se da promenite imidž ukoliko vam se to učini kao dobra ideja.
MESEČNI HOROSKOP za jun 2017. godine
MESEČNI HOROSKOP za jun 2017. godine

Blizanci

Posao U junu fokus na finansijama i zaradi. Razmišljate o sebi i svojoj ulozi u društvu. Odlučujete da je neophodno da zarađujete više i bacate se na posao. Merkur vam je veoma naklonjen i pomaže vam u ostvarivanju ciljeva vezanih za vaše prihode. Pun mesec 9. maja donosi suočavanje sa problemom koji imate sa poslovnim partnerom. Sada je trenutak da rešite sve nesporazume sa bliskim ljudima ili da odlučite da vam nisu potrebni. Iskreni ste i govorite im šta vam smeta. Druga polovina meseca je rezervisana za kreativan umni rad, iznenadne bljeskove intuicije, čitanje i pisanje. Period u kome treba da pokažete drugima koliko cenite sebe. Ljubav Isijavate duhovnu lepotu. Suptilni ste i eterični. Imate tajnog obožavaoca koji vas sanja i na javi. Blizanci koji su u vezi jednom za svagda rešavaju eventualne nesuglasice sa voljenom osobom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.