Home Ljubavni horoskop NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP OD 21. DO 28. MAJA 2017: Lav intenzivno traži...

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP OD 21. DO 28. MAJA 2017: Lav intenzivno traži svoju drugu polovinu, Škorpija rešava sve nesporazume, prilično čudna nova veza za Devicu

70
0
Nedeljni ljubavni horoskop od 21. do 28. maja 2017

Nedeljni ljubavni horoskop od 21. do 28. maja 2017: Biće ovo poprilično interesantna i šarenolika nedelja za sve znake Zodijaka. Za razliku od prethodnih nedelja kada je sve bilo u znaku tenzija i trzavica, ove sedmice će većina moći da odahne i opusti se, a neki će i zaista uživati. Saznajte šta očekuje vaš znak, pišu Večernje novosti.

OVAN

Mnogi pripadnici znaka nalaze se u fazi obnavljanja starih emotivnih veza, što najavljuje konjunkcija Meseca i Venere, kao i njihov povoljan odnos sa Marsom. Pitanje je samo da li je povratak bolja alternativa od nove veze.

BIK

Venera u dvanaestom polju označava događaje koji vas jednostavno guraju u ljubavnu avanturu. Osim Venere, tu je i Mesec, pa avantura lako može da preraste u zabavu za okolinu.

BLIZANCI

Nesuglasice s partnerom toliko su uzele maha da je krajnji trenutak da nešto preduzmete ili će u protivnom doći do raskida. Potrudite se da što pre raščistite odnose i da što manje privlačite interesovanje okoline.

RAK

Opozitni odnosi Jupitera i Venere jesu naporni, ali bezopasni. Kako vam najviše smeta napetost s partnerom pokušajte nešto da promenite i uskladite odnos. Slobodni Rakovi su na putu da dugogodišnje prijateljstvo pretvore u vezu.

LAV

Ulazite u mirniji odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Predstavnici znaka koji nisu u vezi i dalje intenzivno tragaju za „drugom polovinom“.

DEVICA

Niste još spremni za velike odluke o vezi u kojoj se trenutno nalazite. Zbog pozicije planeta dvoumljenje je naglašeno, pa je najbolje da sačekate da se stvari same od sebe reše. Slobodne Device očekuje prilično čudna veza.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.