STRELAC

Društveni život vam je zapostavljen zbog posla u poslednje vreme, pokušajte danas da to popravite. Jedan poziv može to promeniti veoma brzo. Za sve slobodne strelce ovo je idealan trenutak za započinjanje nove ljubavne veze.

Aspekti Venere od 25. avgusta do 10. septembra 2020. Venera se ulaskom u zadnju dekadu znaka Raka, susreće sa velikim izazovima, na udaru međuljudski, partnerski odnosi i novac

JARAC

Organizacija treba da vam bude na prvom mestu, bez dobre organizacije posao nikada neće biti završen. Ukoliko u toj organizaciji učestvuju u kolege, utoliko bolje. Moguća glavobolja danas u popodnevnim časovima. Kratak odmor to može da spreči.

Astro prognoze za septembar 2020: Retrogradni Mars u Ovnu donosi eksploziju svega što se dugo potiskivalo a njegov kvadrat sa Saturnom iz Jarca pobune, lomove i nasilje

Dnevni horoskop za 2. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 2. septembar 2020.

VODOLIJA

Zbunjeni ste oko mnogih stvari kada je reč o vašem životu. Danas napravite plan po kome ćete tu zbunjenost eliminisati. Poslušajte savet od voljene osobe pre nego što opet počnete da tvrdite da ste vi u pravu za sve.

Ovde pronađite Vaš znak: Horoskop za jesen 2020.

RIBE

Situacija na poslu je stabilna. Potrudite se da uživajte u stabilnosti dok traje, nikada se ne zna kada će krenuti bura. Slobodnim Ribama je pravo vreme za malo flertovanja. Ne mora svaki ert završiti ozbiljnom vezom, ali ćete se svakako bolje osećati.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.