Dnevni horoskop za 30. avgust 2020.
Dnevni horoskop za 30. avgust 2020.

Dnevni horoskop za 30. avgust 2020. Venera u opoziciji sa Plutonom danas najavljuje ne tako sjajan dan. Ovo je energija koja pogađa odnose, veze, brakove, uvlači sumnje, strahove, ljubomoru, zavist, opsesiju i pritom je veoma naporna sa ozbiljnim posledicama ukoliko je ne zauzdamo.

Pokušajte da se oduprete navali negativne energije kad osetite da vas je preplavio bes i preusmerite se na neke druge stvari, bavite se nekom fizičkom aktivnošću da biste je izbacili na taj način iz sebe, piše današnji dnevni horoskop.

Danas je aktuelna i opozicija Merkura i Plutona, pomešaće se stvarno i snovi.. Dobar trenutak za sve vas koji ste kreativne duše, inspiracija kuca na vrata…
Svako dobro vam želimo.

Dnevni horoskop za 31. avgust 2020. Ovnove očekuje odličan poslovni dan, Bikove trzavice na polju ljubavi, pred Lavovima je dan za važne odluke

Horoskop za jesen 2020. pročitajte ovde!

Ovan

POSAO

Očekuju vas interesantni susreti. Obratite pažnju na svoj stil izražavanja ili na utisak koji ostavljate u društvu saradnika. Učinite sve što je potrebno da spojite prijatne situacije sa korisnim ciljevima.

LJUBAV

Sve je moguće kada imate dobru volju. Partner pokazuje posebno interesovanje za vaše ideje. Nastavite sa proverenom taktikom.

ZDRAVLJE

Počnite sa rekreacijom.

Dnevni horoskop za 30. avgust 2020.
Dnevni horoskop za 30. avgust 2020.

Bik

POSAO

Očekuju vas iznenadne komplikacije u susretu sa saradnicima, ali to ne treba da utiče na vašu koncentraciju i dobru volju. Sačuvajte prisebnost duha i preuzmite inicijativu.

LJUBAV

Važno je da osetite emotivno zadovoljstvo i toplinu u društvu bliske osobe. Uvek sve može da se prilagodi zajedničkim potrebama.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO

Neko iznenada remeti vaše poslovne planove i ignoriše vaše primedbe. Ipak, nemojte dozvoliti da neko u vama podstiče niske strasti.

LJUBAV

Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom. Realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate dovoljno stila i dobre namere.

ZDRAVLJE

Više odmarajte…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.