HOROSKOP ZA JESEN 2020. GODINE: Šta očekuje Jarca, Vodoliju i Ribe
HOROSKOP ZA JESEN 2020. GODINE: Šta očekuje Jarca, Vodoliju i Ribe

Jesenja astro prognoza – saznajte šta očekuje Jarca, Vodoliju i Ribe tokom jeseni 2020. godine!

Spremite se za jesen novih ljubavi, opraštanja od prošlosti i mirne promene – nešto sasvim lepše i drugačije nego prethodni periodi koje smo doživeli tokom 2020. godine, piše www.sensa.rs.

Ovde pronađite Vaš znak: Horoskop za jesen 2020.

JARAC

Ljubav

Mnogi emocionalni problemi su rešeni, asada je ostalo da samo još više sanjate, maštate i planirate na emotivnom planu. Do kraja jeseni dobijate i nove ljubavne šanse. Jedine turbulencije donosi Venera u kvadratu – moguća su nerazumevanja i nesuglasice u porodici ili sa partnerom. Jupiter u vašoj drugoj asrološkoj kući može podstaći priče o potomstvu. Usamljena srca krajem jeseni mogu sresti osobu koja će im osvojiti srce.

HOROSKOP ZA JESEN 2020. GODINE: Šta očekuje Jarca, Vodoliju i Ribe
HOROSKOP ZA JESEN 2020. GODINE: Šta očekuje Jarca, Vodoliju i Ribe

Posao

Odlične mogućnpsti očekuju Jarčeve koji traže novi posao, naročito u prvoj polovini jeseni. Mnogi će uložiti novac i nove projekte što će doneti prosperitet i ekonomsku prednost na tržištu. Moguće je da će neki pronaći novi posao u drugom gradu ili se odlučiti za promenu profesije. Planete su vam na polju karijere vrlo naklonjene.

Zdravlje

Imaćete problema sa padom energije, ali utz dobru ishranu i pravu motivaciju moguće je da ostavrite željeno.

VODOLIJA

Ljubav

Najvažniji period za ljubav biće sigurno početak novembra. Aktivna Venera uz podršku Marsa donosi snažne emocije svima onima koji žele da se vrate staroj ljubavi. Novi susreti i zabavne avanture mogu dovesti do nove ljubavi. Jupiter i Saturn vas podstiču da sačuvate smirenost u slučaju nerazumevanja u porodičnim odnosima. Velike odluke na ljubavnom planu očekuju vas tek od zime i početka 2021. godine…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.