ASTRO

HOROSKOP ZA JESEN 2020. GODINE: Šta očekuje Jarca, Vodoliju i Ribe

Jesenja astro prognoza – saznajte šta očekuje Jarca, Vodoliju i Ribe tokom jeseni 2020. godine!

Spremite se za jesen novih ljubavi, opraštanja od prošlosti i mirne promene – nešto sasvim lepše i drugačije nego prethodni periodi koje smo doživeli tokom 2020. godine, piše www.sensa.rs.

Ovde pronađite Vaš znak: Horoskop za jesen 2020.

JARAC

Ljubav

Mnogi emocionalni problemi su rešeni, asada je ostalo da samo još više sanjate, maštate i planirate na emotivnom planu. Do kraja jeseni dobijate i nove ljubavne šanse. Jedine turbulencije donosi Venera u kvadratu – moguća su nerazumevanja i nesuglasice u porodici ili sa partnerom. Jupiter u vašoj drugoj asrološkoj kući može podstaći priče o potomstvu. Usamljena srca krajem jeseni mogu sresti osobu koja će im osvojiti srce.

HOROSKOP ZA JESEN 2020. GODINE: Šta očekuje Jarca, Vodoliju i Ribe

HOROSKOP ZA JESEN 2020. GODINE: Šta očekuje Jarca, Vodoliju i Ribe

Posao

Odlične mogućnpsti očekuju Jarčeve koji traže novi posao, naročito u prvoj polovini jeseni. Mnogi će uložiti novac i nove projekte što će doneti prosperitet i ekonomsku prednost na tržištu. Moguće je da će neki pronaći novi posao u drugom gradu ili se odlučiti za promenu profesije. Planete su vam na polju karijere vrlo naklonjene.

Zdravlje

Imaćete problema sa padom energije, ali utz dobru ishranu i pravu motivaciju moguće je da ostavrite željeno.

VODOLIJA

Ljubav

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Najvažniji period za ljubav biće sigurno početak novembra. Aktivna Venera uz podršku Marsa donosi snažne emocije svima onima koji žele da se vrate staroj ljubavi. Novi susreti i zabavne avanture mogu dovesti do nove ljubavi. Jupiter i Saturn vas podstiču da sačuvate smirenost u slučaju nerazumevanja u porodičnim odnosima. Velike odluke na ljubavnom planu očekuju vas tek od zime i početka 2021. godine…nastavak na sledećoj stranici…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.