Retrogradni Uran u Biku od 15. avgusta 2020. do 14. januara 2021: Bićemo stalno zarobljeni između dva sveta - prošlosti i budućnosti
Retrogradni Uran u Biku od 15. avgusta 2020. do 14. januara 2021: Bićemo stalno zarobljeni između dva sveta - prošlosti i budućnosti

Horoskop za retrogradno kretanje Urana u Biku – Evo šta nas sve očekuje do 14. januara 2021. godine!

Planeta Uran simbol je velikih promena, buđenja i otpuštanja, a od 15. avgusta 2020. godine ponovo kreće retrogradno, piše Lovesensa.

Retrogradni hod Urana trajaće sve do 14. januara 2021. godine i do tada nas suočava sa istinom koja ponekad može biti naročito surova.

Moguće je da ćemo razmišljati o prethodnoj godini, o našim greškama, propuštenim planovima, neostvarenim ambicijama… Uran nas poziva da priznamo sve nesrećne i nepovoljne stvari koje nam se u životu događaju. Suočava nas sa njima jasno i direktno, kao kada posmatrate svoj odraz u ogledalu.

Iako ovo iskustvo može biti bolno, pomaže nam da otpustimo sve te negativnosti i razvijemo novu perspektivu za rešavanje nedaća koje nam se događaju.

Uranova glavna misija jeste da nas probudi. Ma koliko to buđenje bilo teško, ono nam može doneti nove uvide u životu.

Pomaže nam da se povežemo sa zakonom Univerzuma, našim vodičima, ali i delovima naših prošlih života. Moguće je da će vam Uran pokazivati određene znakove u vidu simbola, poruka u snovima, stvarima koje se neobično ponavljaju. Važno je da budete dobro fokusirani i pripremljeni da usvojite njegove lekcije.

Uran nam nudi slobodu da se povežemo sa višim oblikom istine koji je izvan svih granica, pravila i ograničenja života.

Retrogradni Uran biće u znaku Bika, pa je moguće da ćemo stalno biti zarobljeni između dva sveta – prošlosti i budućnosti.

Retrogradni Uran u Biku od 15. avgusta 2020. do 14. januara 2021: Bićemo stalno zarobljeni između dva sveta - prošlosti i budućnosti
Retrogradni Uran u Biku od 15. avgusta 2020. do 14. januara 2021: Bićemo stalno zarobljeni između dva sveta – prošlosti i budućnosti

Pošto je u znaku Bika, Uran nam može pokazati kako da zadovoljimo na pravi način svoju želju za materijalnim dobrima. Na profesionalnom i finansijskom planu očekuju nas solidne promene, ali nikako ne smete stvoriti lažan osećaj komfora.

Uran nas vraća unazad i pomaže nam da otkrijemo neke stare misli, namere i lekcije koje mogu pozitivno uticati na naše aktivnosti i odluke u sadašnjosti i budućnosti.

Prisetite se – Kako ste zamišljali svoj rast i razvoj u januaru 2020. godine?

Astrolozi su već otpisali ovu: Kratak horoskop za 2021. godinu

Koje su se nove promene dogodile u vašem životu i donele vam razvoj? Koje nestabilne delove sebe sada treba stabilizovati?

Budite otvoreni za povratak i učenje iz starih iskustava i dopustite Univerzumu da vas vodi. Retrogradni Uran može vam se od samog starta učiniti kao neurotična energija koju je teško kanalisati, ali morate ostati prizemni i jasno razmišljati.

Otpustite stvari iz prošlosti koje vas povređuju… Probajte da dešifrujete energetske kodove Urana i osetićete njegovu isceljujuću energiju.

Ne zaboravite, Univerzum vam uvek čuva leđa, bez obzira koliko je retrogradnih planeta trenutno na nebu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.