LAV

Idealno je vreme da odredite prioritete i postavite neke stvari na pravo mesto. Porodica ne sme patiti zbog vaših obaveza i to mora da vam bude jasno. Dovršite ono što ste započeli pre izvesnog vremena, najbolje je znati na čemu ste pre nego što nastavite dalje.

DEVICA

Moguće se razmirice sa bliskim osobama, ali se potrudite da rešavanju problema pristupite smireno i bez nervoze. Posao vas ne zadovoljava u poslednje vreme, nansijska situacija će uskoro biti bolja. Malo strpljenja nije na odmet.

Mesečni horoskop za septembar 2020. Rak mora da uzme stvari u svoje ruke, Lavovima nesuglasice na polju ljubavi, Devica bi da pokrene posao, Vagu ogovaraju na poslu,

Dnevni horoskop za 2. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 2. septembar 2020.

VAGA

Ne trudite se da ispravite stvari na poslu ukoliko i drugi to ne žele. Jedino ćete vi ispaštati i osetiti negativne posledice zbog toga. Ne dozvolite da vas voljena osoba iskorišćava zbog vaše dobrote, granica uvek mora da postoji. Naučite da kažete ne i ako ste navikli na suprotno.

Ovde pronađite Vaš znak: Horoskop za jesen 2020.

ŠKORPIJA

Idealna je situacija za razgovor sa šefom, možda je vreme za povišicu ili nove radne zadatke. Razgovor uvek može razrešiti mnoge nedoumice kada je reč o vašim zadacima na radnom mestu. Zanimljiv susret je vrlo moguć u popodnevnim časovima, potrudite se da budete na pravom mestu u pravo vreme. Ne očekujte previše u kratkom vremenskom periodu…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.