Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 14. maj 2019: Vodolija ponavlja stare greške, Blizanci se oslanjaju na Škorpiju

JARAC

Posao

Posao koji trenutno radite nije u većoj meri težak, koliko se traži dodatna spremnost u postupcima na koje ste već navikli. Nemate nameru da izmišljate nešto novo, kada je sve na dohvat ruke. Od vas se traži stari kliše rada.

Ljubav

Ne želite da se dajete osobi koja vas nipodaštava.Volite da se pokažete u najboljem svetlu kada su u pitanju partnerski odnosi.

Zdravlje

Preosetljivi ste na pojedinu hranu.

VODOLIJA

Posao

Vaša prisutnost na projektu izaziva nedoumice kod radnika i neko će vas potpuno drugačije shvatiti u radu, koji budete protežirali. Morate da ostanete dosledni datim okolnostima na koje ste već navikli da poslujete.

Ljubav

Ponavljate stare greške na koje ste odavno već zaboravili. Volite da dominirate i da se pokazujete boljim nego što zapravo jeste.

Zdravlje

Imate konstantne glavobolje.

Dnevni horoskop za 14. maj 2019

Dnevni horoskop za 14. maj 2019

RIBE

Posao

Vaša poslovna šansa se krije u vama. Morate da ostanete dosledni zadatku na koji ste računali da ćete ga rešiti u dogledno vreme. Malo ste prekoračili granicu ovaj put i pokušaćete da neke stvari ispravite kod sebe. Bićete više disciplinovani nego ranije.

Ljubav

Ponosni ste na svog partnera i nemate nameru da slušate glasine, koje su vam isuviše degutantne ovaj put. Pokušajte da otvoreno popričate o svojim namerama.

Zdravlje

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Nesanica.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.