Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 14. maj 2019: Vodolija ponavlja stare greške, Blizanci se oslanjaju na Škorpiju

VAGA

Posao

Niste u zahvalnom položaju ovaj put, pa se nećete snaći u dogledno vreme, koliko će se od vas tražiti malo bolja koncentracija na polju finansija. Morate da se podvedete pod pravilo da je strpljen čovek u suštini i spašen.

Ljubav

Osećate se umorno od priča na koje niste navikli da vodite sa osobama suprotnog pola. Volite da se osamite i da budete u svom svetu ovaj put.

Zdravlje

Bešika vam je slaba.

ŠKORPIJA

Posao

Ne želite da se vodite dosadnim poslovima, koji vam ne doprinose boljoj satisfakciji na koju ste mislili u poslednje vreme kao na prolaznu kategoriju. Bićete podržani od kolega ovaj put i možete da s eoslonite na jednu žensku osobu koja je ustanju davam pruži odlične ideje.

Ljubav

Vaša strastvena priroda je i danas u zenitu. Imate sa kim da podelite svoje snove pa se nećete zadržavati na trenutnoj poziciji, već ćete biti konkretniji prema partneru.

Dnevni horoskop za 14. maj 2019

Dnevni horoskop za 14. maj 2019

STRELAC

Posao

Vaša poslovna saradnja sa strancima je odlično danas kotirana. Pokušajte mnogo toga da rešite kroz trenutne transakcije, koje možete da očekujete u narednom periodu. Bićete dovoljno dobro podržani od strane kolega koji vam pružaju mnogo toga izazovnog kroz trenutne transakcije.

Ljubav

Pokušavate da rešite trenutnu situaciju u vašem ljubavnom odnosu, koji vam pruža maksimalnu satisfakciju. Osećate se mnogo bolje u svojoj koži već neko vreme.

Zdravlje

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Čuvajte se nazeba.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.