Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 14. maj 2019: Vodolija ponavlja stare greške, Blizanci se oslanjaju na Škorpiju

RAK

Posao

Poslušajte savet svojih kolega kada je u pitanju ativnost koju trenutno obavljate. Morate da se strpite oko trenutne situacije, koja vam se protežira imperativno kroz trenutna zaduženja, koja imate. Na veći izbor ne računajte. Budite zadovoljni onim što trenutno imate.

Ljubav

Neko u vašoj blizini vas iritira i ne želi da vam dopusti da se opustite u njegovom društvu. Jedna Škorpija je u vas zaljubljena ovaj put.

Zdravlje

Promenljivo.

LAV

Posao

Možda nećete uspeti mnogo toga da rešite danas, ukoliko budete ipak morali da se posvetite ispravkama grešaka koje ste imali u prethodnom periodu. Morate da se oslonite na sebe najviše. Uzmite stvari u svoje ruke.

Ljubav

Partner vam je sklon površnim vezama. Ne dozvolite da vas neko izigra danas i napravi veliku pometnju u komunikaciji.

Zdravlje

Možda odete na jedan sistematski pregled.

Dnevni horoskop za 14. maj 2019

Dnevni horoskop za 14. maj 2019

DEVICA

Posao

Pokušajte da dovedete u red sve ono što ste planirali jer ćete imati neko drugo zaduženje u skorije vreme. Budite fokusirani na trenutno zaduženje, koje vam se plasira u narednom periodu. Moraćete mnogo više da radite kako kaže Merkur, vaš vladar koji je trenutno retrogradan.

Ljubav

Imate odličan stav i znate šta želite. Neke pojedinosti iz vašeg ličnog života nećete pričati u narednom periodu. Smatrate da vam je partner pomalo loše raspoložen za duže priče.

Zdravlje

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Nemate veće tegobe.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.