Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 14. maj 2019: Vodolija ponavlja stare greške, Blizanci se...

Dnevni horoskop za 14. maj 2019: Vodolija ponavlja stare greške, Blizanci se oslanjaju na Škorpiju

79
0
Dnevni horoskop za 27. april 2020.
Dnevni horoskop za 27. april 2020.

Dnevni horoskop za 14. maj 2019: Ovan žali, Bik kolebljiv, Blizanci se oslanjaju na Škorpiju, Rak nezadovoljan, Lav za sistematski, nove obaveze za Devicu, Vaga mora da istrpi, Strelac mnogo bolje, Jarac u klišeu, Vodolija ponavlja greške, Ribe prelaze granicu. Ovo je današnji dnevni horoskop za 14.05.2019. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Ukoliko ste mislili da ćete imati razrešenu finansijsku situaciju u toku dana, moguće da ste se malo prešli danas, poručuje dnevni horoskop za 14. maj 2017. godine. Budite spokojni kada su vaši lični zahtevi u pitanju, ispunićete ih bez većeg zalaganja samo treba da se povremeno strpite, kada su u pitanju trentni aspekti koji ne doprinose razrešenju situacije u većoj meri trenutno. Ljubav Vaša emotivna strana je zadovoljavajuća. Imate pored sebe nekoga na koga možete da se oslonite i ne žalite za trenutnim propuštenim stvarima na koje niste verovali da vam mogu napraviti lošiji ambijent. Zdravlje Nemate veće probleme.

BIK

Posao Kontakti sa drugim ljudima u koje ste imali poverenje mogu da vas pokolebaju u stavu koji trenutno imate. Budite spokojni u onome što trenutno osećate kao otežanje kroz koje prolazite, jer je sve stvar izbora i kompromisa. Budite strpljiviji u svojim namerama. Ljubav Pomalo vas iritira stav partnera na koga ste polagali velike račune. Morate da verujete u ono šta drugi pričaju, jer u svemu tome ima malo i istine. Zdravlje Povišen krvni pritisak.
Dnevni horoskop za 14. maj 2019
Dnevni horoskop za 14. maj 2019

BLIZANCI

Posao Stav koji ste do nedavno gajili nosio vam je konotaciju lošeg izbora na koji niste računali u većoj meri. Možete da računate na jednu Škorpiju, koja vam nudi izlaz i rešenje za trenutnu problematiku oko papira ili dokumenata, koji su jako bitni za vaš tok radnih zaduženja. Ljubav Volite da dominirate u ljiubavnoj vezi. Partner pored vas je isto neko ko ne želi da prizna da ima problem sa egom. Pokušajte da nađete kompromis ovaj put. Zdravlje Imate veće naznake za pojačan kašalj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.