Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 10. januar 2017: Jarac ili Devica zovu Škorpiju na dejt, Riba ima šansu za dodatnu zaradu

VAGA

Posao: Nećete sedeti skrštenih ruku zasigurno jer vam se pruža šansa preko polja prijatelja da se odlično kotirate na poslu sa svojim kompetencijama. Imate odlične aspekte da se širite u svojim idejama koje mogu da vas odvedu u jednu povoljniju situaciju.

Ljubav: Partner primećuje da ste više rezervisani i da ga ne primećujete. Nemate pravo da zadržavate osobu pored sebe ako ste rešili da se emotivno udaljite.

Zdravlje: Možda malo više patite od nesanice.

Dnevni horoskop za 9. januar 2017

ŠKORPIJA

Posao: Malo više entuzijazma kože da vam pruži otvoreno polje inostranstva. Ako ste komunikativni imaćete dovoljno dobar razlog da započnete saradnju sa klijentima koji nisu iz države u kojoj vi živite. Nekoliko kontakata više i nećete biti bez novca ovaj put.

Ljubav: Jarac ili Devica će vas pozvati na dejt. Izađite i proveselite se bez rezerve i odugovlačenja. Ne morate da se pravdate za svaku sitnicu ako ne ispunite partnerova očekivanja.

Zdravlje: Imate dosta aspekata koji nagoveštavaju da bi mogli da imate problem sa kostima i cirkulacijom.

STRELAC

Posao: Imate mišljenje da ste krenuli na put sa velikim preprekama. Put u poslovnom smislu vam se neće ostvariti željenim ciljem ako budete donosili odluke sa pesimističnim stavom. Ne dozvolite sebi da vas nešto dezavuiše na putu ka uspehu.

Ljubav: Jedan Lav je odličan izbor ako vi prvi priđete. Partner može imati veći ego nego obično pa su potrebna manja štimanja da sve bude skoro savršeno.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Zdravlje: Volite aktivan život a to podrazumeva i više vežbi bez izgovora.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.