Dnevni horoskop za 6. januar 2019

Nedeljni horoskop od 20. do 26. februara 2017: Rak, Vodolija i Vaga će, prema tvrdnjama astrologa, biti srećne ruke ove sedmice. A šta očekuje baš znak saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Idućih par dana vaša će ljubavna stremljenja biti uglavnom platonskog karaktera. Osećaćete doduše, sve veću potrebu za ljubavlju, ali i za tim da sanjarite o svojim idealima. Zbog toga će neki biti u dilemama da li izaći ili se povući u svoj svet.

KARIJERA: Vaši nadređeni ovih bi dana mogli odigrati ulogu u vašoj karijeri. Verovatno će odlučivati o nečem što će imati uticaja baš na vas. Moguće je da ćete i vi sami dobiti priliku za napredovanje. Potrudite se i budite profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite male brige i nervoze.

Dnevni horoskop za 15. februar 2017

BIK

LJUBAV: Bićete srećni što vas drugi razumeju.Otuda će porasti i poverenje u vezama, ali i vaša očekivanja prema voljenoj osobi. Oni koji još traže srodnu dušu lakše će je sresti na neobičnim mestima ili onim povezanim s umetnošću.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, sve ćete više želeti da pođete na godišnji odmor. Oni koji to još ne mogu, verovatno će morati da se angažuju oko nekih zaostalih poslova za koje su već odavno mislili da su gotovi. To će ih pomalo naživcirati. Treba izdržati.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte koncentraciju.

BLIZANCI

LJUBAV: Većinu idućih dana vi ćete se potruditi da ispunjavate svoja ili nečija ljubavna očekivanja. Drugi deo nedelje donosi uživanje na diskretniji način, ali i dalje ćete biti zadovoljni i ispunjeni. Možda ćete samo smanjiti izlaske.

KARIJERA: Verovatno će vas sve podsticati na više aktivnosti, pa će se i na radnom mestu od vas zahtevati pojačani angažman. Vama ništa neće biti teško, jer ste jedva čekali ovakvu priliku. Čak i ako radite prekovremeno, radit ćete s voljom.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite oprezniji sa svojim šefovima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.