Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 10. januar 2017: Jarac ili Devica zovu Škorpiju na dejt, Riba ima šansu za dodatnu zaradu

RAK

Posao: Mnogi predstavnici vašeg znaka nemaju veći problem sa sticanjem novca koliko sa ljudima u okruženju. Možda ste više džangljivi nego inače, jer ste u nekim situacijama loše procenili svoje poslovne mogućnosti. Nemojte se ustručavati da kažete šta mislite jer ćete svojom energijom doprineti uspešnoj saradnji ovaj put.

Ljubav: Osoba rođena u znaku Jarca vas već duže vreme posmatra. Nije na odmet da popričate da znate na čemu ste. Još uvek imate samo iluziju kao i nadu u vezi ove osobe.

Zdravlje: Osetljiv su vam stomak i grudi.

LAV

Posao: Imate visoko mišljenje o sebi i to očekujete i od drugih. Možda ste malo preterali u priči i ne možete iz svoje kože da pobegnete. Jedan Ovan bi mogao da vam pomogne u celoj priči. Savet u vezi finansija bi vam dobro došao jer možda negde malo više grešite pa nije na odmet da se posavetujete sa kolegom koji vam nesebično pruža pomoć.

Ljubav: Možda ste u pravu sa vašim partnerom nešto nije u redu. Imate utisak da ste malo preterali ovaj put. Imate običaj da samo sebe gledate i ne obraćate pažnju na osobu pored sebe.

Zdravlje: Lošije aspekte na polju zdravlja možete zaobići samo ako budete fizički aktivni.

DEVICA

Posao: Imate veća prava nego što vam se plasira. Ne dopustite sebi da ostanete u zapećku i van važnih tokova. Izborite se za vaš novčanik jer ste neko ko zavređuje pažnju, ali ste isto tako neko ko ne ume da sebe ceni. Pomoć prijatelja koja vam se pruža je neprikosnovena pa pokušjte da ga saslušate.

Ljubav: Niste dovoljno upućeni u emocije vašeg partnera ali vam se čini da ste počeli da se hladite na neki način.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Zdravlje: Pazite na srce.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.