Home Mesečni horoskop Horoskop po ciganskim kartama za januar 2017: Blizanac mora da čuva zdravlje,...

Horoskop po ciganskim kartama za januar 2017: Blizanac mora da čuva zdravlje, mesec strasti za Vodoliju, za Raka burno i naporno na poslu

150
0
Horoskop po ciganskim kartama za januar 2017

Horoskop po ciganskim kartama za januar 2017: Ciganske karte otkrivaju šta vas čeka u januaru 2017. godine, piše mojastrolog.rs.

 

OVAN

PORUKA – LJUBAVNIK – ČEŽNJA Ljubav Slobodni Ovnovi će tokom januara imati komunikaciju sa više osoba. Za neke od njih vas vezuje samo želja za seksualnim kontaktom i povremenim susretima, dok sa drugima imate duge razgovore, koji su prožeti razumevanjem i dobrim raspoloženjem. Prema ovima prvima vam nije problem da preduzmete akciju, međutim kada je prava ljubav u pitanju i prava emotivna zainteresovanost – tu se skloni da sebe kočite, da tražite pravi momenat, da odustajete u poslednjem trenutku. Ako tokom druge dekade januara ne preduzmete neki konkretniji potez prema osobi koja zaista intrigira vaše srce, moguće je da se ova priča ni neće pokrenuti tokom ovog meseca. U emotivnim i bračnim vezama potrebno je probuditi više spremnosti na otvorenost i iskrene razgovore, ali i raditi na elementu strasti. Ovo je vreme kada možete stabilizovati i unaprediti svoje emotivne relacije. Potrudite se. Posao Karte vam savetuju da dobro razmislite, da napravite pravi plan, ili pak preuredite postojeće – i da se bacite u akciju. Vreme je da se obave neki važni razgovori, da zakažete susrete sa ljudima koji su vam poslovno bitni, da predstavite sebe na pravi način, kao i svoje ideje i kreativna rešenja. Računajte na povremena kašnjenja ili manja odlaganja tokom prve i treće dekade januara meseca. Što se finansijskog segmenta tiče – dosta možete zaraditi od dodatnih poslovnih angažmana. Neki zastoj u isplatama može se javiti tokom treće dekade ovog perioda. Zdravlje Povremeni padovi imuniteta i sitnije zdravstvene tegobe. Nezgodno je što se ovo može ponavljati, pa se potrudite da i najmanju prehladu odležite koliko treba. Starijoj populaciji leđa i lumbalni deo donose tegobe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.