Home Horoskop Svako se drugačije ponaša kada mu je slomljeno srce: Ovako horoskopski znaci...

Svako se drugačije ponaša kada mu je slomljeno srce: Ovako horoskopski znaci preživljavaju raskid

121
0
Ovako horoskopski znaci preživljavaju raskid

Ovako horoskopski znaci preživljavaju raskid: Ovan besni ko nenormalan, Bik tuguje i teško mu je, Blizanci ekstremno rasejani…

OVAN

Iako ste već duže vreme nezadovoljni u vezi i svesni da je za vas najbolje da tu vezu prekinete, ipak vam je ponos malčice povređen. Ljuti ste i besni na sebe i na ceo svet. Vičite i besnite do mile volje i pokušajte da se na taj način ispraznite, ali još bolje bi vam pomogla pojačana fizička aktivnost, trčanje do iznemoglosti ili pak nabavite džak i bokserske rukavice pa udarajte, udarajte dok ne padnete od umora. Kod vas je to burno, ali na svu sreću brzo prolazi. Savet prijateljima Ovna: Ne ljutite se na vaše drage Ovnove, progutajte njihove ispade, jer će na sreću sve brzo proći i opet će biti oni stari, prepuni energije i entuzijazma.

BIK

Bikovi su fiksni znak i pomalo su inertni, pa stoga nisu baš presrećni kada im se u životu dešavaju veće promene. Ako je u pitanju prekid duže veze to će im zaista teško pasti, čak iako u toj vezi nisu bili zadovoljni. Oni su u stanju da dosta trpe, misleći kako će se vremenom nešto promeniti na bolje. Kada naviknu na nekog teško im je da se odviknu, iako su svesni da to nije bilo dobro za njih. Raskid veze doživljavaju veoma bolno, pomalo su izgubljeni, jer im se potpuno menja način života. Skloni su da se zapuste i povuku u sebe, a utehu često pronalaze u hrani, naročito u slatkišima. Savet prijateljima Bika: Budite puni ljubavi i pažnje prema vašim Bikovima, dok ih depresija ne prođe. Pokrenite ih i aktivirajte, jer će oni to teško uraditi sami. U početku će možda odbijati, ali vi budite uporni.

BLIZANCI

Raskid veze vam teško pada, mada vi to nećete da priznate ni sebi ni drugima. Umorili ste se od razmišljanja, jer jednostavno ne možete da pronađete odgovore na sva pitanja. Dobar san će vas najbolje opustiti i rasteretiti. Pokušajte što manje o tome da razmišljate, zaposlite sebe dodatnim obavezama, otiđite makar na neki kraći put. Upišite se na kurs stranog jezika ili bilo koji kurs, pojačana mentalna aktivnost vama najviše pomaže. Savet prijateljima Blizanaca: Vaš dragi Blizanac će se ponašati veoma čudno, ni ne pokušavajte da ga opominjete. Biće ekstremno rasejan, a promene raspoloženja će varirati iz minuta u minut. Vi se pravite kao da ništa ne primećujete. Dovoljno je samo da budete prisutni, da ste uvek dostupni kad god mu nešto zatreba.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.