Podznak u Raku – aktivira se polje partnerstva. Mnogima je ovo period tokom koga će ući u brak. A ako ste već u braku, ovo je period uzdignuća bilo da je reč o uspehu koji stiže kroz partnera ili da se radi o oslobađanju od njega. Kako god, sreća stiže promenom vibracije u ovom segmentu vašeg života.

Podznak u Lavu – promena radnog mesta, prilika za novi posao, podrška i korist od ljudi koji su u inostranstvu. Povoljno je za rad i saradnju sa strancima. Iapk, Jupiter boravi u polju zdravlja, pa ako se ovde nalazi neka osetljiva tačka ili on u svom hodu pravi nepovoljan aspekt prema nekoj od natalnih planeta, izvesni su zdravstveni problemi.

Podznak u Devici – Jupiter boravi u polju zabave, ali i roditeljstva, kreativnosti i ideja. To su pozornice na kojima ovim osobama stižu promene i rast.

Tranzitni Jupiter u Jarcu svima donosi promene: Od podznaka zavisi šta će vam se dešavati do 19. decembra 2020. godine
Tranzitni Jupiter u Jarcu svima donosi promene: Od podznaka zavisi šta će vam se dešavati do 19. decembra 2020. godine

Podznak u Vagi – menja se dinamika unutar porodice, kuće, doma. Mnogi će u ovom periodu promeniti mesto boravka ili na neki način rešavati stambeno pitanje. Kako tranzit Jupitera pravi nepovoljan aspekt prema samom podznaku i polju koje opisuje bračnog partnera, moguće su promene bazirane na kompromisu koji na prvi pogled može delovati bolno.

Podznak u Škorpiji – ekspanzija u komunikaciji i u odnosima s braćom i sestrama. Polje kojim se Jupiter kreće je polje saobraćaja, pisane reči i izražavanja, pa je rast u ovom segmentu izvestan. Idealno za objavu knjige, kupovinu automobila i sređivanje papirologije. Istovremeno, savetuje se oprez u vezi svega navedenog ako se u natalnom horoskopu ovde nalazi nešto nepovoljno.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.