Dnevni horoskop za 2. april 2020: Vaga ne treba da rizikuje, Rak srećne ruke, Ribe dobro
Dnevni horoskop za 2. april 2020: Vaga ne treba da rizikuje, Rak srećne ruke, Ribe dobro

Dolazi nam sasvim nova godina, stvaraju se novi počeci, novi ciljevi i nove priče… Ako znaš išta o astrologiji, znaš da ćemo uskoro ući u 10. astrološki znak Zodijaka – u znak Jarca. A Jarci imaju pregršt vrlina zbog kojih ih je uvek dobro imati uz sebe

Jarci imaju neke od najboljih osobina među svim znakovima Zodijaka, a opisuju ih kao marljive, ambiciozne, praktične i odlučne. Ako sada tražiš novog najboljeg prijatelja, toplo bismo ti predložile da pogledaš svoj popis drugova i potražiš nekoga rođenog između 22. decembra i 20. januara.

Evo četiri razloga zbog kojih bi tvoj sledeći najbolji prijatelj trebalo da bude Jarac.

1. Oni te usresređuju na tvoje ciljeve

Jarci su izuzetno odlučni i marljivi, što ih čini odličnim prijateljima ako želiš postići određeni cilj. Bez obzira želiš li da smršaš ili dođeš do diplome, oni neće prestati da te guraju da ostvariš svoje ciljeve – sve dok ih konačno ne postigneš.

2. Oni su realni

Budući da su Jarci praktični ljudi, vole da se uvere da je sve što sanjaju zaista ostvarivo napornim radom i odlučnošću. Ako ostaneš realna i koncentrisana, pomoći ćete ti da se usresrediš na cilj koji pokušavaš da postigneš.

Bliži im se rođendan: 4 dobra razloga zašto svako treba da ima bar jednog Jarca u životu
Bliži im se rođendan: 4 dobra razloga zašto svako treba da ima bar jednog Jarca u životu

3. Vole da žive život

Jarci su uzbuđeni čim započinu dan. Motivisani su jer znaju da je svaki dan jedan dan bliži ostvarenju ciljeva. Još je jedan dan za naporan rad na tome da promene svoj život i život onih koji ih okružuju. Budući da Jarci imaju za cilj ambiciozne, ali praktične ciljeve, žele da svakodnevno žive „do daske“. Biti uz nekoga ko voli život na kraju se može odraziti i na tebe. Pozitivnost je velik ključ za uspeh, naročito u negativnom svetu. Možda trenutno nećeš moći da postigneš svoje ciljeve, ali Jarac će te sigurno podsetiti da će jednog dana biti na dohvatu ruke uz dovoljno rada.

4. Izuzetno su odani

Ko ne voli vernog prijatelja? Srećom za Jarce – oni su rođeni odani. Možeš reći bilo šta svom prijatelju Jarcu i znaš da neće tračariti okolo. Njihova odanost, međutim, ide dublje od čuvanja tajne. Možeš mu verovati da te nikad neće prevariti ili ubosti u leđa. Bez obzira koliko želeli, neće spavati s tvojim bivšim dečkom jer je njihova odanost duboka. Da budemo iskrene, Jarci su najbolji prijatelji.

miss7.24sata.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.