Dnevni horoskop za 15. decembar 2020.
Dnevni horoskop za 15. decembar 2020.

Šta tranzitni Jupiter donosi svakom astrološkom znaku zavisi od toga kroz koje natalno polje vam prolazi

Početkom decembra Jupiter je napustio znak Strelca i ušao u Jarca gde, sam po sebi, nije naročito povoljan, jer je na tom mestu u svom padu. To praktično znači da se sva njegova najpovoljnija simbolika ne iskazuje u potpunosti, osim kada je simbolika Jarca zadovoljena na svoj način, piše astrolog Suzana Ban za Večernje novosti. To znači da ako smo strpljivo i marljivo radili, čekali i odricali se (Jarac), možemo da očekujemo rezultate i materijalizaciju svega što smo posejali. Šta tranzitni Jupiter donosi svakom astrološkom znaku zavisi od toga kroz koje natalno polje vam prolazi, a to ćete znati ako znate u kom ste podznaku rođeni:

Ako ste rođeni s podznakom u Ovnu, tranzit Jupitera donosi poslovnu priliku, vreme kada vam se otvaraju profesionalne šanse, ali i menja opšti životni status koji može da se odrazi i na – bračni. Treba biti oprezan, jer ta promena u sebi nosi reč “oslobađanje”, pa ovo može biti i signal za prekid braka, poslovnog odnosa i važnih ugovora.

Tranzitni Jupiter u Jarcu svima donosi promene: Od podznaka zavisi šta će vam se dešavati do 19. decembra 2020. godine
Tranzitni Jupiter u Jarcu svima donosi promene: Od podznaka zavisi šta će vam se dešavati do 19. decembra 2020. godine

Podznak u Biku – Jupiter “šeta” vašim devetim poljem, a to je pozornica viših znanja, veština i duhovnosti. Prilika za dalekim putovanjima i pravo vreme za nadogradnju postojećeg znanja. Mnogi će u ovom periodu krenuti na dalek put. S druge strane, ovaj tranzit dovodi ljude i prilike koje stižu iz dalekog inostranstva.

Podznak u Blizancima – stiže podrška sa svih strana. Povoljan period za kredite, pozajmice i sve akcije u kojima je potrebno aktivno učešće ortaka, partnera i svih ljudi koji mogu da pomognu osobi da namere sprovede u delo. Ukoliko se, natalno, u ovom polju nalazi neka osetljiva planeta ili tačka, naredna godina nosi velike izazove zbog kojih je potreban oprez.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.