Saturn u Jarcu sada muči mnoge, a naročito one koji imaju natalne planete u Jarcu, Ovnu, Raku i Vagi
Saturn u Jarcu sada muči mnoge, a naročito one koji imaju natalne planete u Jarcu, Ovnu, Raku i Vagi

Saturn trenutno muče mnoge, evo šta donosi kada vam napadne bitnu planetu horoskopa! Trenutno, Saturn je u Jarcu i pod jakim udarima su svi koji imaju natalne planete u Jarcu, Ovnu, Raku i Vagi.

Sigurno je da je osoba pod nekim udarima Saturna, bilo da je to povratak Saturna na natalnu poziciju, kvadrat, konjukcija ili opozicija prema natalnoj planeti.

Trenutno, Saturn je u Jarcu i pod jakim udarima su svi koji imaju natalne planete u Jarcu, Ovnu, Raku i Vagi.

Kada Saturn snažno (konjukcija, kvadrat ili opozicija) aspektuje Sunce tada želi da probudi energiju odgovornosti, ambicije i razrešenje sukoba sa jednim od roditelja. Često pod ovim aspektima osobe menjaju svoj život, a priča počinje jakim padovima životne energije (pad imuniteta, povlačenje u sebe i distanciranje od bliskih osoba).

Aspekt Saturna prema Mesecu je jedan od najtežih. Saturn dira dušu, najtanija osećanja, budi ono što Mesec ume da sakrije (strahove, destruktivno ponašanje itd.) i tera Mesec prvo pati i muči se, da bi došao do onoga što mu je namenjeno (zavisi od znaka i pozicije u natalu).

Kada Saturn aspektuje Merkur, tada osoba želi da se oslobodi „nametnutog“ mišljenja. Obično tada, osoba kreće u razrešenje svojih kompleksa. Merkur vlada razmišljanjem, a Saturn to blokira iz razloga da bi se energija prebacila na emocije. Pod ovim aspektom najčešće su radikalni zaokreti u razmišljanju, komunikaciji i ponašanju.

Saturn u Jarcu će vas kazniti ili nagraditi, u zavisnosti od podznaka: Horoskop za drugu polovinu 2020. godine

Saturnov „napad“ na Veneru može doneti nekoliko scenarija. Raskidi, razvodi kao i potreba da se razmotri pitanje „šta i koga volim?“. Problemi sa samopoudzdanjem (specijalno izgledom) su česti za ovaj tranzit. U ovom slučaju Saturn tera na sagledavanje teme ljubavi, prema sebi i prema drugima. Takođe, tokom trajanja aspekta Saturn dovodi osobe koje su nestabilne i emotivno nedostupne (zauzete ili one koje imaju problem sa vezivanjem).

Mars dosta brzo „oseti“ Saturnovo prisustvo pa počne da „ludi“. To je period kada se osoba besumučno bori protiv autoriteta i kada želi da se oslobodi nečega ili nekoga što je zapravo samo deo unutrašnjeg problema i nema veze sa drugima.

Aspekt Saturna i Marsa dovodi do kreni/stani stanja pa se to lako odražava na mnoge sfere, jer je Mars ona pokretačka energija u svima nama.

Tokom trajanja aspekta mogući su problemi u seksu, nagli celibati, besni ispadi i nekontrolisane misli. Poenta ovog tranzita je da se buntovnička, nepotrebna i rasuta, energija usmeri i dovede u red. Saturn uvek želi da ukroti Marsa.

svetpoznatih.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.