Home ASTRO Saturn u Jarcu sada muči mnoge, a naročito one koji imaju natalne...

Saturn u Jarcu sada muči mnoge, a naročito one koji imaju natalne planete u Jarcu, Ovnu, Raku i Vagi

239
0
Saturn u Jarcu sada muči mnoge, a naročito one koji imaju natalne planete u Jarcu, Ovnu, Raku i Vagi
Saturn u Jarcu sada muči mnoge, a naročito one koji imaju natalne planete u Jarcu, Ovnu, Raku i Vagi

Saturn trenutno muče mnoge, evo šta donosi kada vam napadne bitnu planetu horoskopa! Trenutno, Saturn je u Jarcu i pod jakim udarima su svi koji imaju natalne planete u Jarcu, Ovnu, Raku i Vagi.

Sigurno je da je osoba pod nekim udarima Saturna, bilo da je to povratak Saturna na natalnu poziciju, kvadrat, konjukcija ili opozicija prema natalnoj planeti. Trenutno, Saturn je u Jarcu i pod jakim udarima su svi koji imaju natalne planete u Jarcu, Ovnu, Raku i Vagi. Kada Saturn snažno (konjukcija, kvadrat ili opozicija) aspektuje Sunce tada želi da probudi energiju odgovornosti, ambicije i razrešenje sukoba sa jednim od roditelja. Često pod ovim aspektima osobe menjaju svoj život, a priča počinje jakim padovima životne energije (pad imuniteta, povlačenje u sebe i distanciranje od bliskih osoba). Aspekt Saturna prema Mesecu je jedan od najtežih. Saturn dira dušu, najtanija osećanja, budi ono što Mesec ume da sakrije (strahove, destruktivno ponašanje itd.) i tera Mesec prvo pati i muči se, da bi došao do onoga što mu je namenjeno (zavisi od znaka i pozicije u natalu). Kada Saturn aspektuje Merkur, tada osoba želi da se oslobodi „nametnutog“ mišljenja. Obično tada, osoba kreće u razrešenje svojih kompleksa. Merkur vlada razmišljanjem, a Saturn to blokira iz razloga da bi se energija prebacila na emocije. Pod ovim aspektom najčešće su radikalni zaokreti u razmišljanju, komunikaciji i ponašanju.
Saturn u Jarcu će vas kazniti ili nagraditi, u zavisnosti od podznaka: Horoskop za drugu polovinu 2020. godine
Saturnov „napad“ na Veneru može doneti nekoliko scenarija. Raskidi, razvodi kao i potreba da se razmotri pitanje „šta i koga volim?“. Problemi sa samopoudzdanjem (specijalno izgledom) su česti za ovaj tranzit. U ovom slučaju Saturn tera na sagledavanje teme ljubavi, prema sebi i prema drugima. Takođe, tokom trajanja aspekta Saturn dovodi osobe koje su nestabilne i emotivno nedostupne (zauzete ili one koje imaju problem sa vezivanjem). Mars dosta brzo „oseti“ Saturnovo prisustvo pa počne da „ludi“. To je period kada se osoba besumučno bori protiv autoriteta i kada želi da se oslobodi nečega ili nekoga što je zapravo samo deo unutrašnjeg problema i nema veze sa drugima. Aspekt Saturna i Marsa dovodi do kreni/stani stanja pa se to lako odražava na mnoge sfere, jer je Mars ona pokretačka energija u svima nama. Tokom trajanja aspekta mogući su problemi u seksu, nagli celibati, besni ispadi i nekontrolisane misli. Poenta ovog tranzita je da se buntovnička, nepotrebna i rasuta, energija usmeri i dovede u red. Saturn uvek želi da ukroti Marsa. svetpoznatih.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.