Saturn u Jarcu će vas kazniti ili nagraditi, u zavisnosti od podznaka: Horoskop za drugu polovinu 2020. godine
Saturn u Jarcu će vas kazniti ili nagraditi, u zavisnosti od podznaka: Horoskop za drugu polovinu 2020. godine

U trenutku ulaska Sunca u znak Jarca, u istom se nalaze i Jupiter, Saturn i Pluton, što će mnogima doneti nove partnere, poslove i ideje. Evo šta kaže podznak.

Prošla, 2019. godina bila je obeležena nepovoljnim aspektom Jupitera i Neptuna, pa su mnogi od nas bili žrtve sopstvenih, ali i tuđih nerealnih očekivanja, velikih planova i nesmotrenih obećanja. Ova, 2020. godina donela je sveopštu promenu vibracije i to iz nekoliko razloga koji se suštinski vrte oko jedne planete − Saturna, piše astrolog Suzana Ban za magazin.novosti.rs.

Okretanje novog lista

Saturn je vrhovni zakonodavac, onaj koji kažnjava ili nagrađuje. Šta on nama ove godine najavljuje? Kako će se odraziti na nas astrološka slika u kojoj se u trenutku ulaska Sunca u znak Jarca u istom se nalaze i Jupiter, Saturn i Pluton? I, najvažnije, kakvu nam godinu solsticij najavljuje ako znamo da vladar ovog važnog godišnjeg trenutka, Saturn, u narednoj kalendarskoj godini napušta Jarca i odlazi u Vodoliju…

Sveopšta astrološka prognoza je već objavljena, a na ličnom nivou zavisi od toga gde se u vašem natalnom horoskopu odvija ovaj sabor planeta. Astrološko polje u kome se sve odvija najaviće ne samo opšti trend naredne godine, već i atmosferu kojoj ćete biti izloženi.

Vreme ljubavi

U astrologiji je pojam ljubavi predstavljen Venerom, jer ona predstavlja emociju radosti. Ipak, ta radost nema svoju težinu i dubinu ako nije potkrepljena Saturnom koji predstavlja strpljenje i odricanje. Da bi Venera mogla da se raduje, potrebna joj je dodatna energija koja će podržati Saturna (strpljenje), a to je energija Neptuna koji predstavlja milosrđe i oprost.

Venera, Saturn i Neptun (ljubav, strpljenje i milosrđe) u međusobnom skladu predstavljaju božansku ljubav kojoj svi težimo. Ali, da bismo je potražili u drugim ljudima, moramo krenuti od sebe. Nije teško preispitati se kakav odnos imamo prema okolini. Počev od porodice, partnera, prijatelja, komšija, kolega…

Iz tame nas izvode red, rad, disciplina, strpljenje, samokontrola. Koliko god da nam Sunce daje život, toliko bez Saturna ne bismo preživeli, jer on nas uči da raspolažemo sopstvenim kapacitetima. Ukoliko ne poštujemo njegove granice, gubimo ljudske obrise i kao takvi nestajemo.

Saturn u Jarcu će vas kazniti ili nagraditi, u zavisnosti od podznaka: Horoskop za drugu polovinu 2020. godine
Saturn u Jarcu će vas kazniti ili nagraditi, u zavisnosti od podznaka: Horoskop za drugu polovinu 2020. godine

Podznak Ovan − stiže poslovna prilika, vreme kada vam se otvaraju profesionalne šanse, ali i menja opšti životni status koji može da se odrazi i na bračni. Treba biti oprezan, jer promena statusa nosi u sebi reč „oslobađanje”, pa ovo može biti i signal za prekid braka, poslovnog odnosa i važnih ugovora.

Podznak Bik − sabor planeta u vašem devetom polju najavljuje prilike za nadogradnju svog postojećeg znanja. Mnogi će u ovom periodu krenuti na daleki put. S druge strane, ovaj tranzit dovodi ljude i prilike koje stižu iz dalekog inostranstva i daljine.

Podznak Blizanci − stiže podrška sa svih strana. Povoljan period za kredite, pozajmice i sve akcije u kojima je potrebno aktivno učešće ortaka, partnera i svih onih ljudi koji mogu da pomognu osobi da izvede svoje namere. Međutim, ukoliko se natalno u ovom polju nalazi neka osetljiva planeta ili tačka, predstoje veliki izazovi zbog kojih je potrebno biti oprezan.

Podznak Rak − aktivira se polje partnerstva. Mnogima je ovo period tokom koga će ući u brak. S druge strane, ukoliko ste već u braku, ovo je period uzdignuća, bilo da se radi o uspehu koji stiže kroz partnera, bilo da se radi o oslobađanju od istog. Kako god, sreća stiže promenom vibracije u ovom segmentu vašeg života.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.