Home Horoskop Mlad Mesec u Blizancima 22. maja 2020: Devici donosi poslovni napredak, Vodoliji...

Mlad Mesec u Blizancima 22. maja 2020: Devici donosi poslovni napredak, Vodoliji ljubav a Blizancu pregršt srećnih okolnosti

123
0
Dnevni horoskop za 6. avgust 2020.
Dnevni horoskop za 6. avgust 2020.20.

Sa mladim Mesecom u Blizancima mnoge osobe će želeti odmah kontakte bez dubine osećanja i trajnosti. Svi utisci će biti zadržani u mislima više nego u osećanjima. Budi se želja kod mnogih osoba za emocionalnim raznovrsnostima i nekim novinama, samo da nije stalno i monotono.

Samo jednom godišnje Blizanci imaju mlad Mesec u svom znaku pa je jako bitan da sve planove i ciljeve pokrenete baš za vreme vaše vladavine i mladog Meseca. Mnoge komunikacije, znanja i saznanja sada se mogu ispoljavati. Sve što je bitno za komunikaciju, saobraćaj i druge simbolike Blizanca biće naglašeno. Mlad Mesec će imati aspekt sa Saturnom iz Vodolije što će ukazivati kod pojedinih osoba da su promišljene, konzervativne, ozbiljne i oprezne. Zatim će biti u aspektu sa Marsom iz Riba što može izazvati emotivnu krizu, a nije dobar ni za zdravlje ako ne razvijemo svest i kontrolišemo svoju naglost, piše astrolog Željka Knežević. Merkur i Venera iz Blizanaca će praviti kvadrat sa Neptunom pa mnoge osobe mogu očekivati borbu između intuicije i osećanja dok sa Merkurom nas očekuju nerealne komunikacije, laži i uz Mars u Ribama moguće je i zastrašivanje sa nekim vestima. Moguće je da još neko vreme možemo biti opterećeni sa vestima i merama kada je pandemija u pitanju. Svakako da svi mi treba da obratimo pažnju na komunikaciju, tačnost vesti koje primamo i šta sve može da nam dođe do ušiju. Budimo oprezni.

ŠTA MOGU OČEKIVATI POJEDINAČNI ZNACI ?

Mlad Mesec u Blizancima 22. maja 2020: Devici donosi poslovni napredak, Vodoliji ljubav a Blizancu pregršt srećnih okolnosti
Mlad Mesec u Blizancima 22. maja 2020: Devici donosi poslovni napredak, Vodoliji ljubav a Blizancu pregršt srećnih okolnosti

OVAN

Dragi Ovnovi, vi možete da se družite, učite nešto novo ili pokrenete neki novi svakodnevni život.  Mnogi Ovnovi mogu postati svesni svoje okoline, rodbine i proživljavati buđenje na duhovnom nivou. Sve što se tiče papirologije, zakazivanja, pisanja i raznih zadataka sada možete pokrenuti. Vaš Mars je u Ribama pa možete imati osobe koje vam rade iza leđa gde možete ući u svađu sa partnerom, kako u poslu tako i u ljubavi.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas su naglašena čula i povećana je osetljivost koja čak može izazvati nesigurnost koju ste duži period gradili. Svakako je ovaj mlad Mesec vama naklonjen da pokrenete nešto novo i da izgradite svoju vrednost. Kako se radi o vašem drugom polju onda je naglašeno finansijsko polje gde možete usmeriti i otkriti način kako da uvećate svoje prihode. Pojedini Bikovi mogu imati troškove povodom uživanja ili da će trošiti na partnera, decu i na zadovoljstvo koje će vas učiniti srećnim.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas je ovaj mlad Mesec i vi možete imati mnogo srećnih okolnosti. Moguć je neki novi izgled ili lični nastup. Svakako da je bitno sada da se pojavite u nekom novom izdanju i ostavite utisak na druge. To vam donosi mnogo energije, samopouzdanja i originalnu harizmu. Kada je posao u pitanju, pojedini Blizanci mogu imati stresan period i možete da otkriju osobe koje vam rade iza leđa. Ne brinite, bitno je da vi imate samopouzdanje i harizmu koja vas gura napred.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.