Pomračenje Sunca 21. juna 2020. Novi početak, ali ne i novi izbor (Ozvaničenje
Pomračenje Sunca 21. juna 2020. Novi početak, ali ne i novi izbor (Ozvaničenje "paklenog" leta)

Na samom početku leta i vodenog, kardinalnog znaka Rak, na “Sunčev dan” 21. Juna desiće se pomračenje Sunca. Ova godina je već bila dovoljno turbulentna za mnoge, ali će sada, posle “ludački agresivne” egzaktne konjukcije Meseca, Marsa i Neptuna (12. i 13. jun) doći podjednako ozbiljni izazovi za očuvanje emotivne stabilnosti pojedinca i kolektiva.

Šta je sve potrebno kako bi smo uspeli da izvučemo nešto konstruktivno i poučno u tom periodu?

Emocije, problemi u kući i porodici kao i nekontrolisano mešanje osećajnog i racionalnog su već naglašeni u periodu oko pomračenja. Potrebno je ne zatvarati svoju psihu u “veštačke čaure i ljušture” napravljene od onih starih, ali sasvim pogrešnih obrazaca ponašanja, ali sa druge strane i ne puštati da emocije “naprave poplavu” zbog pitanja porodice, doma, nacije, društvenih procesa itd, za www.astrosudbina.com piše astrolog Aleksa Noveski.

Horoskop za pomračenje Sunca i mlad Mesec u Raku 21. juna 2020: Devica okreće novu stranicu u životu, veliko iznenađenje za Ovna, Lavovima se preokreće sudbina

Tog dana preporučuje se nimalo lak zadatak, smireno suočavanje sa onim previše emocionalnim delom nas samih – na kojoj god i čijoj god “strani” bili – i kakve god emocije da su u pitanju. Ne dozvoljavajte sebi da vas ponese ni tuga, ni radost, ni bes jer onda istinsko obitavanje u ravnoteži i miru donosi potencijalno nesaglediv benefit i prednost u mnogim segmentima života.

*Astrologa Aleksu možete kontaktirati klikom na naranžastu ikonicu sa leve strane, pozovite ili ćaskajte sa astrologom!Pomračenje Sunca 21. juna 2020. Novi početak, ali ne i novi izbor (Ozvaničenje "paklenog" leta)
Pomračenje Sunca 21. juna 2020. Novi početak, ali ne i novi izbor (Ozvaničenje "paklenog" leta)

Zbog kojih razloga se izbori (kao i bojkot istih) u Srbiji odigravaju baš na dan pomračenja Sunca u Raku? I zašto sve to takođe istovremeno i za vreme retrogradnog Merkura u Raku?

Ukratko, radi se o kompletno "ispunjenoj" simbolici parcijalnog pomračenja Sunca na ovim prostorima. Polarizacija naroda, izostanak određenih partija i "parcijalno ostvaren bojkot" opozicije kao i pomračenost mnogih umova su očigledni. Stav da je suština samih izbora "pomračena" kao i nemogućnost skroz racionalnog i objektivnog odgovora, te oblik determinacije vladajućih struktura koje žele da nastave po starom nas je doveo do ovog datuma.

Mesečni horoskop za jul 2020. loš period za posao pred Vagom, zanimljiv mesec pred Škorpijama, Strelac da povede računa o zubima, Jarca čeka novi romantični susret, Vodolijama se prilike menjaju, Čupavo na poslu za Ribe

Takođe, zbog toga što bi izbori na jesen za vreme retrogradnog i vrlo "balkanski agresivnog", aflikovanog Marsa u Ovnu prerasli u opšte opasno, periodično nasilje. Tada takođe ne bi bilo toliko mesta za zakulisne mutljavine i manevre po ustaljenim obrazcima koliko ima mesta tog dana, 21og juna, za vreme retrogradnog Merkura u Raku. U prelaznom smo periodu između ciklusa koji je otprilike trajao od 1989/1990-e do 2019/2020-e i to neće moći da prođe bez raznoraznih turbulencija, od klimatskih pa sve do socijalnih, kako ovde tako i na globalnom nivou.

Ako je to za bilo kakvu utehu (a nije), valja pomenuti to kako će mnogi drugi delovi sveta, preko centralne Afrike, srednjeg Istoka pa sve do Južne Azije osetiti daleko gore i dalekosežnije posledice pomračenja i nerešavanja starih problema, a posebno "veselje" tek čeka SAD do sredine jeseni...Što se ovih prostora tiče, došlo je vreme da se interesi velikih sila opet otvorenije "sudaraju i lome", opet.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.