Dnevni horoskop za 6. avgust 2020.
Dnevni horoskop za 6. avgust 2020.

Sunce ulazi u Raka 20. juna i odmah nam se dešavaju velika iznenađenja povodom totalnog pomračenja Sunca. Ova pojava predstavlja fenomen mladog Meseca i pokretanja novih životnih tokova. Kako je Rak emotivan i predstavlja porodicu, onda će najviše da se odnosi na partnera, porodicu i sve što vas dira u emocije. Mnoge osobe će imati pravu priliku da im se ispune želje i ciljevi na koje čekaju odavno.

Ovo pomračenje nosi pozitivnu energiju i šansu da radite na vašim unutrašnjim potrebama. Mnoge osobe mogu poželeti da otkriju svoje poreklo odakle potiču i kakva je njihova karma. Ako se desi nešto što vas može zabrinuti i iznervirati ne brinite, jer to nešto treba da se transformiše ili da vam se otvore neke nove i bolje mogućnosti, piše astrolog Željka Knežević. Kako se pomračenje dešava na nultom stepenu Raka onda nam to određuje neki novi početak, promenu, novu karmu i veliku energiju. Više ništa neće biti isto, novi preokret i pogled na ljude i ceo svet je pred nama. Sve dok radimo na sebi i želimo da se menjamo onda ovaj aspekt ne bi trebalo da vas zastrašuje.

Velika netrpeljivost može se ispoljavati prema autoritetima, ocu, šefu, mužu, nadređenima i svima koji su nam autoritet. Ogromna muška energija bi mogla da poljulja vaše neke stavove i planove. Sa ovim pomračenjem se pokreću sasvim neke nove stvari kod mnogih osoba. Ovo pomračenje generalno može mnogim osobama promeniti sudbinu na bolje dok pojedinim i na gore gde se može osećati narednih pola godine, a najbitnije je za kuću i porodicu.

KAKO SE KOD POJEDINAČNIH ZNAKOVA MOŽE ISPOLJITI POMRAČENJE?

Horoskop za pomračenje Sunca i mlad Mesec u Raku 21. juna 2020: Devica okreće novu stranicu u životu, veliko iznenađenje za Ovna, Lavovima se preokreće sudbina
Horoskop za pomračenje Sunca i mlad Mesec u Raku 21. juna 2020: Devica okreće novu stranicu u životu, veliko iznenađenje za Ovna, Lavovima se preokreće sudbina

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas ovo pomračenje pada u vaše četvrto polje pa se možete suočiti sa sudbinskim dešavanjima kada je porodica u pitanju. Veliko iznenađenje je u pitanju. Naglašena je i strast sa partnerom i velika ljubav bi mogla da vam se desi, čak i neke stvari rešavate kroz seks. Slobodni pronalaze ljubav.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se ovo pomračenje dešava u vašoj trećoj kući koja je simbol komunikacije pa se sada možete potruditi da neke stvari promenite. Rešili ste da se predstavite u boljem svetlu. Mnogi Bikovi bi mogli da potraže bolji posao i da bolje raspolažu sa finansijama. Bitno je da promenite način komunikacije.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vama se ovo pomračenje Meseca dešava u vašem drugom polju što se odnosi na finansije. Moguće su promene na poslu kod vas ili partnera što vas može pogoditi. Nemojte se nervirati jer možete vi to sve na vaš diplomatski način rešiti i ostvariti zacrtane ciljeve. Sačekajte mirno svojih 5 minuta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.