Dnevni horoskop za 5. avgust 2020.
Dnevni horoskop za 5. avgust 2020.

Mesečni horoskop za jul 2020. Iznenadne promene čekaju Ovna, manji finansijski problemi čekaju Bikove, lep mesec za Blizance, Rak voljen, Promene na poslu za Lavove, Devica da povede računa o zdravlju…

…loš period za posao pred Vagom, zanimljiv mesec pred Škorpijama, Strelac da povede računa o zubima, Jarca čeka novi romantični susret, Vodolijama se prilike menjaju, Čupavo na poslu za Ribe, piše horoskopskiznaci.com

OVAN

Ako želite promene, lepa vest je da ćete ih ovog meseca iskusiti iz prve ruke. Ako ne volite promene već volite da živite neki ustaljeni ritam koji vam niko ne može poremetiti, onda je loša vest za vas da će promene ipak doći zato što ovako više ne ide. Neke stvari ne funkcionišu i to vrlo dobro znate, a guranje problema pod tepih nije nikakvo rešenje, samo odlažete neizbežno i činite sebi medveđu uslugu.

Vreme je nestabilno a sa njime je i vaša zdravstvena situacija nestabilna. Vreme utiče na vaše fizičko i mentalno stanje u velikoj meri i ne možete ništa učiniti po tom pitanju. Slušajte šta organizam želi da vam kaže i prilagodite se njemu, ne dozvolite da vam energija opada zbog nekih sitnica koje vrlo lako možete da promenite.

Drugi deo meseca je manje stresan kada je reč o privatnom i poslovnom planu, imaćete više slobodnog vremena i moćićete da se posvetite svojim najbližim na pravi način. Odvojite barem jedan period da vidite stare prijatelje i da popričate o nekim starim dobrim vremenima. Svesni ste da se život promenio svima, ali od nas zavisi koliko ćemo dozvoliti da to negativno utiče na vas.

Mesečni horoskop za jul 2020
Mesečni horoskop za jul 2020

BIK

Ciljeve pravite na duži rok umesto na kraći i to je generalno dobra stvar, ali ipak morate te veće ciljeve da podelite na nekoliko manjih, i da ih ostvarujete jedan po jedan. U suprotnom ćete se osećati zarobljeno i nećete moći da se koncentrišete na toliko mnogo faktora odjednom, i sagorećete pre ili kasnije. Iako svima želite da pokažete da se sposobni i snalažljivi, nije na odmet da ponekad zatražite pomoć od starijih kolega, naročito kada niste sigurni kako nešto treba da se uradi.

Otkrivanje emocija vam nikada nije bila jača strana, ali voljena osoba ne može da čita misli i da zna o čemu razmišljate i šta mislite o nekim stvarima i problemima koje zajedničkim naporom treba da rešite. Ne možete na sve da gledate zdravo za gotovo, i ne smete sve da prepuštate partneru da reši i da to radi bez vas, morate da se uključite i da zajedničkim snagama eliminišete sve ono negativno iz vaše veze i iz vašeg okruženja.

Finansijski gubici će jako loše uticati na vaše mentalno stanje i prosto će vam doći da pobegnete od svega krajem meseca. Nažalost, nije tako lako pobeći i ostaviti najbliže članove porodice u dugovima i problemima, samo morate da budete zreli i da nađete način da se izvučete iz dugova što je pre moguće. Doći ćete u iskušenje da se dodatno zadužite, ali svesni ste da ćete time samo otežati celokupnu stvar i da tek onda nećete znati šta da radite.

BLIZANCI

Drago vam je što ste se odlučili za karijeru koja vam dozvoljava da upoznajete nove ljude i da vam nikada nije dosadno. Ispunjeni ste na svim poljima i srećni ste što imate kvalitetne osobe za kolege gde nema sujete, nema ljubomore i svi se lepo slažete. Sve funkcioniše besprekorno a to je rezultat zajedničkog truda i jedne dobre poslovne klime koja se ne može poremetiti.

Partner vam dosta pomaže oko kućnih poslova i obaveza po gradu, i upravo zbog toga vi funkcionišete na besprekoran način. Iako je vaš partner osoba koja ne pokazuje emocije i svi kažu da je prilično hladna osoba, vi ga najbolje poznajete i znate šta se krije iza te maske, i baš zbog toga mislite da ste rođeni jedno za drugo.

Popravite ishranu ako želite da se osećate bolje. Zaboravite na brzu hranu i proizvode iz pekara, od njih se osećate loše, malaksalo i oteklo.

Najverovatnije je kod problem netolerancija na brašno a da bi to tačno utvrdili moraćete da idete na dodatna testiranja i analize. Nemojte se igrati zdravljem, morate na vreme da reagujete i da preduzmete određene korake kako bi vas zdravlje služilo u budućnosti. Ako sumnjate da vam nešto smeta, potražite savet stručnog lica kako bi znali šta da radite dalje…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.