ASTRO

Njih ili obožavate ili ne podnosite: 10 razloga zašto je tako teško voleti Lava

Nestrpljivi su

Mora uvek da im bude zanimljivo. A stvari koje zahtevaju mnogo vremena unapred im dosade. Sve za šta je potrebno strpljenje i posvećenost ih ne zanima previše.

Sujetni su

Sa jedne strane, veoma je lako razgovarati sa njima. Ako želite njihovu pažnju, sve što treba da uradite je ad im uputite komplimente i već su zainteresovani. Ipak, u dugim vezama, njihova potreba za verbalnom validacijom i granična opsednutost izgledom ume da smeta ljudima. Neki bi ih nazvali i veoma “teškim za održavanje”, a naravno da mnogi to ne žele da trpe.

Ambiciozni su

Uvek su u pokretu i streme ka nečemu, što ume da bude zastrašujuće mnogima, jer se partneri osećaju odbačenima. Lavovima nikada neće biti dovoljno samo da su srećni u ljubavi, oni moraju uvek da budu deo avanture i da jure uspeh na profesionalnom polju. Njihova jurnjava za ciljevima često može da otera one manje ambiciozne.

Uzbudljivi su i previše

Ako iko može da vas drži sve vreme na ivici stolice, to su Lavovi. U njihovom rečniku ne postoji pojam “dosada”, a malo ko sa tim može da se nosi. Zbog toga im je veoma teško da se skrase i nerviraju ih svakodnevni zadaci i rutine, koji su mnogima zapravo cilj.

Dramatični su

Ako ne umete da se nosite sa nečijim izlivima kojekakvih emocija, a posebno da neko plane tek tako, onda Lavovi definitivno nisu za vas. Bilo da su u pitanju sreća ili tuga, oni to osećaju preko svake mere i granice i nemaju problem da dele sa drugima. Nažalost, nije svako u stanju da se nosi sa osobama koje toliko intenzivno doživljavaju sve.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Izvor: APost

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.