Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 21. jul 2018: Strelac neracionalan, Rak u dobrom društvu, Ribe čeka uspešan dan

Dnevni horoskop za 21. jul 2018: Ovan stremi ka ciljevima, Bik oseća tenziju, Blizanci “pod ručnom”, Rak u dobrom društvu, Lav u problemima, Devici potreban odmor, Vagi kretanje, neočekivane situacije za Škorpiju, Strelac neracionalan, Jarac dekoncentrisan, Vodolija autistična, a Ribe čeka uspešan dan. Ovo je današnji dnevni horoskop za 21.07.2018.godine, piše Luftika.

OVAN

Posao

Svesni ste trenutnih aktivnosti koje sprovodite bez većeg zadržavanja. Imate jasan stav i cilj kojim se vodite ovaj put.

Ljubav

Pomalo vas grize savest usled nedostatka vremena da se posvetite partneru i pokušate dovoljno emocija da pružite osobi koju volite.

Zdravlje

Oprez hroničnim bolesnicima.

BIK

Posao

Poslovni potezi su vam izuzetni, a naročito ukoliko se bavite dovoljno dugo aktivnostima, koje trenutno sprovodite.

Ljubav

Partner koji je rođen u znaku Škorpije ili Jarca, trenutno vam ne odgovara u većoj meri. Budite radikalni u svojim namerama koje ste spremni da sprovedete.

Zdravlje

Pojačana tenzija.

BLIZANCI

Posao

Malo ćete povući ručnu kada su vaše obaveze u pitanju, jer uviđate iza sebe dosta urađenog posla koji je na nivou zadatka.

Ljubav

Oni koji su u braku, ne moraju da shvate trenutne aspekte na jedan negativan način iz prostog razloga da se ponekad otvoreno postave prema partneru, koji ih podržava.

Zdravlje

Pazite se preteranog izlaganja suncu.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.