27. jula ove godine doći će do totalne lunarne eklipse u znaku Vodolije. Ovo se dešava kada se Sunce, Zemlja i Mesec nađu u istoj liniji i to sa Zemljom između, koja zaklanja Mesec u potpunosti od Sunca. Ovaj astrološki događaj poznat je i kao Krvavi mesec zbog specifične boje koju Mesec dobija, a kada su horoskopski znaci u pitanju donosi velike promene, pogotovo na emotivnom planu.

Kao što rekosmo, 27. jula 2018. godine doći će do totalne lunarne eklipse i to u znaku Vodolije. Posebno je bitna činjenica što će se ovo desiti u opozitu sa planetom Mars. Ono što će ovaj astrološki događaj doneti jesu krupne promene na emotivnom planu, piše Mogu ja to sama.

Mars će uticati na pojačanje besa i frustracije što može dovesti do nesmotrenih odluka, reakcija i postupaka.

Ono što se savetuje jeste da pokušate da ostanete smireni, barem naredne dve nedelje, sve dok traje solarna eklipsa započeta 12. jula. Podsetimo – pomenuta solarna eklipsa donosi krizu samopouzdanja i stres uzrokovan podsvesnim strahovima od neuspeha. Dodajte tome i uticaje lunarne eklipse i jasno vam je kakav period sledi.

Specifičnost ove eklipse je što će ovo biti najduža eklipsa u ovom veku i trajaće 1h i 23 minuta. Odnosno toliko će biti potrebno Mesecu da izađe iz Zemljine senke.

Lunarna eklipsa ima uticaje poput punog Meseca, samo dosta intenzivnije i direktno se tiče emotivnog života. Utiče na intimne odnose sa partnerom, porodicu i dom. Poželjno je da se u ovom periodu oslobodite emotivnog tereta koji vučete već 6 meseci.

U ovom periodu svakako očekujte emotivne oscilacije i impulsivne reakcije. Osećaćete se nezadovoljno i nećete imati preterano mnogo strpljenja za bilo šta što zahteva fokusiranost i posvećenost. Biće prisutno osećanje nemira i iščekivanje nečega što samo što se nije desilo. Ovo svakako nije dobar period za bilo kakve iznenadne odluke i poteze na planu ljubavi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.