Poznati astrolog otkriva: Kada će se epidemija završiti i šta nas čeka nakon toga? Šokantne astro prognoze od marta 2020. do 2025. godine!
Poznati astrolog otkriva: Kada će se epidemija završiti i šta nas čeka nakon toga? Šokantne astro prognoze od marta 2020. do 2025. godine!

Godina 2020-a je astrološki gledano definitivno najizazovnija do sad u 21. veku. Cela decenija 20-ih će biti jedna od dve najteže, ako ne i najteža na svetskom, kolektivnom nivou.

Pandemije, ekonomski krah, obnavljanje starih ratnih žarišta i rasplamsavanje fanatizma su nešto što je i svakom laiku izvesno. Igra se jednostavno otela kontroli i sada treba znati kako da se individualno postavimo prema tome. Šta se sve desilo za vreme isključivog medijskog izveštavanja o koroni? Pouzdano znajte da lice sveta za oko 5 godina od sad neće više biti ni nalik ovom sada, za www.astrosudbina.com piše astrolog Aleksa Noveski .

Stelium u Jarcu (Mars, Jupiter, Saturn, Pluton) te prelazak Saturna u Vodoliju pa onda njegovo vraćanje natrag u Jarca predstavlja dodatne terete, restruktuiranje sistema.

Radi se jednostavno o veoma bolnom projektovanom restruktuiranju sistema u kome se oni na vrhu samo još više postavljaju na kraljevski položaj (corona-crown, slučajnost?). Ovde navodim samo par sledećih tranzita koji su okidači za astrološke interesantne događaje u bliskoj budućnosti.

*Astrologa Aleksu možete kontaktirati klikom na naranžastu ikonicu sa leve strane, pozovite ili ćaskajte sa astrologom!Mart/april 2020 – Konjukcija Marsa i Saturna u Vodoliji

Vrhunac pandemije u svetu. Prema nekim predviđanjima, kobna i konačna eksplozija pandemije. Ne bih bio tako oštar, ali videće se prvi znaci ekonomskog kolapsa koji je gori od same epidemije, a epidemija polako slabi od sredine i kraja aprila. Severoistok SAD u dubokom problemu i prve pojave prigušenog, implozivnog gneva među kolektivima.

Ovo je veoma toksičan aspekt za one koji ne umeju da ga nose i za one koji ne umeju da se nose sa samoćom i samoizolacijom. Takođe i aspekt disciplinovane borbe za one koji umeju da se nose sa situacijom.

11-14. maj – Retrogradni Saturn započinje put natrag u Jarca, retrogradna Venera u Blizancima

Prvi jači udar na svetsku ekonomiju i rešavanje preostalih zakulisnih sukoba unutar državnih sistema. Raspadanje manjih preduzeća i pad vrednosti glavnih svestskih valuta. Pokušaji vraćanja ekonomija na staro koji neće uspeti.

Treći i poslednji talas epidemije. Izneverena nadanja da će se sve vratiti natrag u normalu, taman kada se bude mislilo da je „gotovo“.

Horoskop tokom Marsa u Vodoliji: Saznajte šta očekuje svaki znak od 31. marta do 14. maja 2020. godine

Poznati astrolog otkriva: Kada će se epidemija završiti i šta nas čeka nakon toga? Šokantne astro prognoze od marta 2020. do 2025. godine!

Jul – Vraćanje Saturna u Jarca i ulazak Marsa u znak Ovna

Pakleno leto. Energija koja će se vratiti u svet posle pandemije i prethodno nerešeni politički problemi će sada dovesti do naglog rasta agresije među pojedincima i kolektivima. Mars je ovde u sedištu a čekaju ga kvadrati sa planetama u Jarcu što doprinosi rastu tenzija. Nemačka u velikim ekonomskim i političkim problemima, SAD na ivici haosa

...nastavak na sledećoj stranici...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.